Flexas.nl: hét alternatief voor Funda in Business

Flexas.nl is hét alternatief voor Funda in Business. Wij helpen gratis bij het vinden van het perfecte kantoor! Als online bemiddelaar in kantoorruimte zoekt een match tussen huurder en verhuurder. Dit gebeurt zonder tussenkomst van een makelaar. Hierdoor is de zoektocht naar een nieuw kantoor een stuk sneller en efficiënter. Het grootste voordeel? Als ondernemer vind je snel en eenvoudig een geschikt kantoor, omdat je al snel direct met de verhuurder communiceert. Onofficiële synoniemen voor Funda in Business zijn: Funda Zakelijk, Funda Bedrijven en Funda for Business.

Een kantoor zoeken op Funda in Business kan een stuk lastiger zijn. Je wordt overspoelt met een overweldigende hoeveelheid advertenties aan verschillende type bedrijfsruimtes die wellicht niet goed aansluiten op jouw wensen. Het is daarom handig een alternatief te zoeken voor Funda in Business. Flexas.nl is zo’n platform. Hier kun je eenvoudig zoeken in het kantooraanbod en de meest interessante kantoren vergelijken. Bovendien staan onze persoonlijke specialisten altijd klaar om jou te helpen! Nog niet overtuigd? Lees dan gauw verder!

Hoe werkt de gratis service van Flexas.nl? 

De service is geheel gratis voor huurders. Je selecteert en doet een aanvraag voor één of meerdere kantoren via de website of neemt direct telefonisch contact op met één van onze specialisten. Wij nemen de zoekvraag met je door en bespreken de geselecteerde kantoren. In overleg plannen wij op basis van jouw agenda een aantal bezichtigingen in. Na deze bezichtigingsronde ontvang je van de locatiemanager een gepersonaliseerde offerte. De kantoorruimte-specialist van Flexas.nl belt je dezelfde of volgende dag na om de bezichtigingsronde te evalueren en de mogelijke volgende stappen met je te bespreken. Onze specialisten zijn in het gehele traject te bereiken voor vragen. 

In welke steden kun je via Flexas.nl een kantoorruimte huren? 

Flexas.nl biedt kantoren te huur aan in alle steden van Nederland. Het meeste aanbod van onze website zul je echter terugvinden in de grootste steden van Nederland, zoals: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Breda en Den Bosch. Uiteraard kunnen wij je ook van dienst zijn in andere steden.

Kantoor huren AmsterdamKantoor huren RotterdamKantoor huren UtrechtKantoor huren Den HaagKantoor huren Eindhoven 

Kan ik ook direct een zoekvraag achterlaten? 

Uiteraard, dit raden wij ook zeker aan. Vanwege het grote aanbod in steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht is het soms lastig en tijdsintensief om zelf een kantoor te vinden dat aansluit op jouw specifieke wensen en eisen. Onze regiomanagers kennen elk kantoor en weten van elk kantoor de actuele beschikbaarheid, waardoor wij heel snel de juiste match kunnen maken tussen jouw zoekvraag en het meest geschikte kantoor in de stad waarin je een kantoor zoekt. 

Wat zijn de grootste verschillen tussen Flexas.nl en Funda in Business? 

Het grootste verschil tussen Flexas.nl en Funda in Business zit in de manier van werken. Flexas.nl is een onafhankelijk platform gespecialiseerd in kantoorruimte verhuur. Wij maken de juiste match tussen huurder en verhuurder. Funda in Business is een advertentieplatform voor bedrijfsmakelaars, voor alle type bedrijfsruimtes.

Direct contact tussen huurder en verhuurder 

Bij Flexas.nl stimuleren wij direct contact tussen huurder en verhuurder. Hierin verschillen wij met een traditionele bedrijfsmakelaar. Flexas.nl speelt in het begin van het zoekproces een belangrijke rol voor een bedrijf dat op zoek is naar een kantoor. Zodra er meerdere bezichtigingen zijn geweest doet Flexas.nl een stapje terug. Bezichtigingen en onderhandelingen doe je direct met de verhuurder, zonder tussenkomst van een makelaar. Een persoonlijke specialist van Flexas.nl ondersteunt je gedurende het gehele proces, voor alle vragen kun je bij hem terecht. 

Flexas.nl is alleen gespecialiseerd in kantoorruimte verhuur 

Een ander belangrijk verschil tussen Flexas.nl en Funda in Business zit hem in het aanbod. Waar wij ons volledig focussen op kantoorruimte verhuur vind je op Funda in Business alle soorten bedrijfsruimtes. Variërend van loodsen, bedrijfshallen, winkels, praktijkruimten, horeca, garageboxen en meer. Daarnaast is er nog de optie voor huur en koop. Daarmee komt het aanbod op zo’n 30.000 objecten waarvan nog geen 1% procent interessant is voor jou. Daarom kijk je op Flexas.nl. Bij Flexas.nl focussen wij ons volledig op de kantorenmarkt en specifieker: het huren van een kantoorruimte. Hier zijn wij dé specialist in en kunnen wij jou alles over vertellen. Want wat heb je nu liever een website waar je van alles kunt vinden of een platform speciaal gefocust op jouw behoefte met specialistische kennis?

Online zoeken of offline zoeken?

Jouw zoektocht begint natuurlijk online. Het zoeken naar een kantoor via oude offline kanalen gebeurt steeds minder en is bovendien zeer beperkt. Sommige bedrijven hebben nog raamovereenkomsten met specifieke makelaars. Dat is gewoon zonde. Hiermee beperk je het aanbod dat je onder ogen krijgt en daarmee de kans op het perfecte kantoor. Een traditionele makelaar zal namelijk altijd aanbod vanuit zijn eigen (niet allesomvattende) portefeuille aanbieden, anders verdient hij er niets aan.

Online zoeken via Funda in Business

Als je online gaat zoeken heb je nog steeds de kans dat je met bedrijfsmakelaars in contact komt. Zoek je bijvoorbeeld via Funda in Business en doe je een aanvraag, dan is het de makelaar die contact met je opneemt, hij heeft namelijk de desbetreffende kantoorruimte op de website gezet. Hoewel je in eerste instantie dus in een breed aanbod zoekt, wordt jouw blikveld enorm versmalt om het moment dat je in contact treed met de contactpersoon van een kantoorruimte. Het is zijn taak om dat gebouw, of één van de andere in zijn portefeuille te verhuren aan jou.

Zoeken via online bemiddelaar (lead generator)

De andere optie is een online bemiddelaar in kantoorruimten. Hier heb je ook weer verschillende soorten van. De meesten van hen spelen jouw gegevens direct door aan verhuurders. Je wordt dan hoogstwaarschijnlijk door meerdere partijen (verhuurders) gebeld om een afspraak te maken. Je kunt er dus wel relatief eenvoudig zoeken, maar de dienst is onpersoonlijk en biedt geen advies of hulp.

Online zoeken via Flexas.nl met persoonlijk contact

Flexas.nl doet het anders. Wij helpen jou bij de zoektocht naar het meest geschikte kantoor. Dit betekent dat je wel zelf kunt zoeken en vergelijken op de website (als je dat wilt) en vervolgens hulp krijgt van één van onze specialisten. We zijn dan geen bedrijfsmakelaar, maar we kunnen jou uitstekend adviseren met onze uitgebreide ervaring. De zoektocht begint nu bij jouw wensen en eisen die vervolgens gematcht worden met een aantal geschikte kantoren. Na jouw goedkeuring ga je deze dan in een efficiënte bezichtiging nader bekijken.

Let op dat je de beste optie kiest

Bij jouw online zoektocht naar een kantoor maak je bewust, dan wel onbewust een keuze voor een makelaar of online bemiddelaar. Het is dus belangrijk te kijken welke voorkeur je heeft. Ben je al vaker verhuisd, weet je precies wat je doet en heb je kennis van de markt? Dan ben je misschien wel in staat zelf te zoeken. Voor de meesten geldt dit echter niet en dan is Flexas.nl een uitstekend alternatief voor Funda in Business.

Extra toelichting over de verschillen tussen Funda in Business en Flexas.nl

Er zijn veel meer verschillen tussen Funda in Business en Flexas.nl. Om je een beter beeld te geven van de belangrijkste verschillen zullen we deze hieronder extra toelichten.

Zoektocht voor jou vs zoektocht vanuit het gebouw

De brede website versus een niche platform voor alleen kantoren is natuurlijk niet het enige verschil. De focus van de zoektocht is totaal anders. Dit hebben we hiervoor ook al kort aangestipt. Via Funda in Business kom je in contact met makelaars die hun aanbod hierop promoten. Eenmaal met hun in gesprek zullen ze altijd hun aanbod bij jou promoten, hierdoor worden andere mogelijke opties overgeslagen.

Een dergelijke zoektocht heeft zelden als resultaat dat jij het beste kantoor vindt voor jouw bedrijf. Daarom is juist belangrijk om de zoektocht te starten vanuit jouw wensen en eisen. Die kun je bij Flexas.nl aangeven en onze specialist gaat dan zoeken naar de beste match voor jou in het complete aanbod van kantoorruimtes! De kans om het beste kantoor voor je bedrijf te vinden is hierdoor vele malen groter. Bovendien krijg je persoonlijk advies en is het geheel gratis.

Direct contact met de verhuurder of contact met een makelaar ertussen

Een ander groot verschil tussen Flexas.nl en Funda in Business is het contact en de onderhandelingen. Heb je eenmaal een geschikte kantoorruimte via Funda gevonden? Dan treed je in contact met de makelaar en verloopt alle communicatie via deze tussenpersoon. Je hebt dus nooit direct contact met de verhuurder. Daardoor is het gehele proces van bezichtigen en onderhandelen erg inefficiënt. Soms zit er zelfs aanhuur- en verhuurmakelaar bij!

Een zoektocht zonder tussenkomst van een makelaar is veel efficiënter!

Flexas.nl doet het anders. Als huurder kom je, in tegenstelling tot bij Funda in Business, direct in contact met verhuurders van kantoren. Flexas.nl neemt jouw zoekvraag op en zorgt ervoor dat je een overzicht krijgt met kantoren die aan jouw wensen, eisen en budget voldoen. Vervolgens plant Flexas.nl één of meer bezichtigingen in bij de meest interessante kantoren. Flexas.nl is geeft ondernemers volledig gratis persoonlijk advies en biedt een écht luisterend oor. Vanaf de bezichtiging heb je als ondernemer direct contact met de verhuurders.

In dit contact stel je vragen over de kantoorruimtes of bedrijfsruimtes (die je ongetwijfeld hebt) direct aan verhuurders. De onderhandelingen verlopen ook tussen jullie. Flexas.nl is dan alleen op de achtergrond aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en te assisteren waar nodig. Via Funda in Business kun je natuurlijk ook vragen stellen. Dit verloopt echter altijd via een makelaar.