Flexas.nl: hét alternatief voor Funda in Business

Flexas.nl is hét alternatief voor Funda in Business. Wij helpen gratis bij het vinden van het perfecte kantoor! Als online bemiddelaar in kantoorruimte zoekt een match tussen huurder en verhuurder. Dit gebeurt zonder tussenkomst van een makelaar. Hierdoor is de zoektocht naar een nieuw kantoor een stuk sneller en efficiënter. Het grootste voordeel? Als ondernemer vind je snel en eenvoudig een geschikt kantoor, omdat je al snel direct met de verhuurder communiceert.

Een kantoor zoeken op Funda in Business is een stuk lastiger. Je wordt overspoelt met een overweldigende hoeveelheid aan kantoren en andere bedrijfsruimtes die waarschijnlijk niet goed aansluiten op jouw wensen. Het is daarom handig een alternatief te zoeken voor Funda in Business. Flexas.nl is zo’n platform. Hier kun je eenvoudig zoeken in het aanbod en de meest interessante kantoren vergelijken. Bovendien staan onze specialisten altijd klaar om jou te helpen! Nog niet overtuigd? Lees dan gauw verder!

Populaire steden om kantoorruimte te huren

Kantoor huren Amsterdam – Kantoor huren Rotterdam – Kantoor huren Utrecht – Kantoor huren Den Haag – Kantoor huren Eindhoven

Online zoeken of offline zoeken

Jouw zoektocht begint natuurlijk online. Het zoeken naar een kantoor via oude offline kanalen gebeurt steeds minder en is bovendien zeer beperkt. Sommige bedrijven hebben nog raamovereenkomsten met specifieke makelaars. Dat is gewoon zonde. Hiermee beperk je het aanbod dat je onder ogen krijgt en daarmee de kans op het perfecte kantoor. Een traditionele makelaar zal namelijk altijd aanbod vanuit zijn eigen (niet allesomvattende) portefeuille aanbieden, anders verdient hij er niets aan.

Online zoeken via Funda in Business

Als je online gaat zoeken heb je nog steeds de kans dat je met makelaars in contact komt. Zoek je bijvoorbeeld via Funda in Business en doe je een aanvraag, dan is het de makelaar die je spreekt, hij heeft namelijk de desbetreffende kantoorruimte op de website gezet. Hoewel je in eerste instantie dus in een breed aanbod zoekt, wordt jouw blikveld enorm versmalt om het moment dat je in contact treed met de contactpersoon van een kantoorruimte. Het is zijn taak om dat gebouw, of één van de andere in zijn portefeuille te verhuren aan jou.

Zoeken via online bemiddelaar

De andere optie is een online bemiddelaar in kantoorruimten. Hier heb je ook weer verschillende soorten van. De meesten van hen spelen jouw gegevens direct door aan verhuurders. Je wordt dan hoogstwaarschijnlijk door meerdere partijen (verhuurders) gebeld om een afspraak te maken. Je kunt er dus wel relatief eenvoudig zoeken, maar de dienst is onpersoonlijk en biedt geen advies of hulp.

Online zoeken via Flexas.nl

Flexas.nl doet het anders. Wij helpen jou bij de zoektocht naar het meest geschikte kantoor. Dit betekent dat je wel zelf kunt zoeken en vergelijken op de website (als je dat wilt) en vervolgens hulp krijgt van één van onze specialisten. We zijn dan geen bedrijfsmakelaar, maar we kunnen jou uitstekend adviseren met onze uitgebreide ervaring. De zoektocht begint nu bij jouw wensen en eisen die vervolgens gematcht worden met een aantal geschikte kantoren. Na jouw goedkeuring ga je deze dan in een efficiënte bezichtiging nader bekijken.

Let op dat je de beste optie kiest

Bij jouw online zoektocht naar een kantoor maak je bewust, danwel onbewust een keuze voor een makelaar of online bemiddelaar. Het is dus belangrijk te kijken welke voorkeur je heeft. Ben je al vaker verhuisd, weet je precies wat je doet en heb je kennis van de markt? Dan ben je misschien wel in staat zelf te zoeken. Voor de meesten geldt dit echter niet en dan is Flexas.nl een uitstekend alternatief voor Funda in Business.

De grootste verschillen tussen Funda in Business en Flexas.nl

Er zijn nog veel meer verschillen tussen Funda in Business en Flexas.nl. Om je een beter beeld te geven van de belangrijkste verschillen zullen we deze hieronder uiteenzetten.

Overzichtelijk zoeken vs zoeken in alle bedrijfsruimtes

overzichtelijk zoeken naar kantoorruimtes

Een belangrijk verschil tussen Flexas.nl en Funda in Business zit in het aanbod. Waar wij ons volledig focussen op kantoorruimtes vind je op Funda alle soorten bedrijfsruimtes. Variërend van loodsen, bedrijfsruimtes, winkels, praktijkruimten, horeca, garageboxen en meer. Daarnaast is er nog de optie voor huur en koop. Daarmee komt het aanbod op zo’n 30.000 objecten waarvan nog geen 1% procent interessant is voor jou. Daarom kijk je op Flexas.nl.

Bij Flexas.nl focussen wij ons volledig op de kantorenmarkt en specifieker: het huren van een kantoorruimte. Hier zijn wij dé specialist in en kunnen wij jou alles over vertellen. Want wat heb je nu liever een website waar je vanalles kunt vinden of een platform speciaal gefocust op jouw behoefte met specialistische kennis?

Zoektocht voor jou vs zoektocht vanuit het gebouw

overzichtelijk zoeken naar kantoorruimtes

De brede website versus een niche platform voor alleen kantoren is natuurlijk niet het enige verschil. De focus van de zoektocht is totaal anders. Dit hebben we hiervoor ook al kort aangestipt. Via Funda in Business kom je in contact met makelaars die hun aanbod hierop promoten. Eenmaal met hun in gesprek zullen ze altijd hun aanbod bij jou promoten, hierdoor worden andere mogelijke opties overgeslagen.

Een dergelijke zoektocht heeft zelden als resultaat dat jij het beste kantoor vindt voor jouw bedrijf. Daarom is juist belangrijk om de zoektocht te starten vanuit jouw wensen en eisen. Die kun je bij Flexas.nl aangeven en onze specialist gaat dan zoeken naar de beste match voor jou in het complete aanbod van kantoorruimtes! De kans om het beste kantoor voor je bedrijf te vinden is hierdoor vele malen groter. Bovendien krijg je persoonlijk advies en is het geheel gratis.

Direct contact met de verhuurder of contact met een makelaar ertussen

overzichtelijk zoeken naar kantoorruimtes

Een ander groot verschil tussen Flexas.nl en Funda in Business is het contact en de onderhandelingen. Heb je eenmaal een geschikte kantoorruimte via Funda gevonden? Dan treed je in contact met de makelaar en verloopt alle communicatie via deze tussenpersoon. Je hebt dus nooit direct contact met de verhuurder. Daardoor is het gehele proces van bezichtigen en onderhandelen erg inefficiënt. Soms zit er zelfs aanhuur- en verhuurmakelaar bij!

Direct contact met de verhuurder of contact met een makelaar ertussen

Een ander groot verschil tussen Flexas.nl en Funda in Business is het contact en de onderhandelingen. Heb je eenmaal een geschikte kantoorruimte via Funda gevonden? Dan treed je in contact met de makelaar en verloopt alle communicatie via deze tussenpersoon. Je hebt dus nooit direct contact met de verhuurder. Daardoor is het gehele proces van bezichtigen en onderhandelen erg inefficiënt. Soms zit er zelfs aanhuur- en verhuurmakelaar bij!

Een zoektocht zonder tussenkomst van een makelaar is veel efficiënter!

Flexas.nl doet het anders (lees voor een uitgebreide uitleg onze blog: Hoe werkt het?) Als huurder kom je, in tegenstelling tot bij Funda in Business, direct in contact met verhuurders van kantoren. Flexas.nl neemt jouw zoekvraag op en zorgt ervoor dat je een overzicht krijgt met kantoren die aan jouw wensen, eisen en budget voldoen. Vervolgens plant Flexas.nl één of meer bezichtigingen in bij de meest interessante kantoren. Flexas.nl is geeft ondernemers volledig gratis persoonlijk advies en biedt een écht luisterend oor. Vanaf de bezichtiging heb je als ondernemer direct contact met de verhuurders.

Gratis advies? Dat kan toch niet?! Is iets dat wij regelmatig horen van ondernemers. Niets is minder waar. Flexas.nl ontvangt slechts een klein percentage van de huur via de verhuurder.

In dit contact stel je vragen over de kantoorruimtes of bedrijfsruimtes (die je ongetwijfeld hebt) direct aan verhuurders. De onderhandelingen verlopen ook tussen jullie. Flexas.nl is dan alleen op de achtergrond aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en te assisteren waar nodig. Via Funda in Business kun je natuurlijk ook vragen stellen. Dit verloopt echter altijd via een makelaar.