Office space for rent: Kennemerstraatweg 13, Alkmaar

No reviews written yet

Acreage:
54m2 tot 127m2
Meeting roomsGlass fiber internet

About the office space on Kennemerstraatweg 13, Alkmaar

Kantoorruimte te huur in Alkmaar aan de Kennemerstraatweg. Dit historische pand in het centrum van Alkmaar biedt kantoorruimtes van circa 54m² en 73m² aan.

De kantoorvilla is voorzien van originele elementen, zoals glas-in-lood, een balustrade, houten meubels, lijsten op het plafond en een klassiek balkon: de typische Lodewijk Stijl. De ruimtes worden opgeleverd met parketvloeren en vloerbedekking. Daarnaast zijn er ook schouwen en marmer tegelwerk aanwezig. De begane grond bestaat uit een representatieve entree, toiletten, kantoren en spreekkamers. Op de eerste verdieping vind je spreekkamers, kantoren en toiletten. De tweede verdieping herbergt een kantoortuin, een aantal spreekkamers, sanitair en een pantry. 

Pros

Cons

The neighbourhood of Kennemerstraatweg 13, Alkmaar

Deze kantoorruimte aan de Kennemerstraatweg ligt aan de rand van de binnenstad van Alkmaar, in het zuiden van de stad. Het treinstation ligt op minder dan 500 meter afstand en de snelwegafrit ligt op ongeveer 2 kilometer rijden. Parkeren is mogelijk in de dichtbij gelegen parkeergarage.

What do our customers say about Kennemerstraatweg 13

No reviews written yet

Write a review about Kennemerstraatweg 13

Request for information and a quote:

Office space specialist in Alkmaar

Didier Paardekooper.

d.paardekooper@flexas.nl

+31 85-066 23 90