Office space Alkmaar, Berenkoog 35

  • Geniet buiten van de prachtige botanische tuin
  • Kantoorruimte te huur in Alkmaar Noord
  • Er zijn ook steriele ruimtes beschikbaar
  • Geniet buiten van de prachtige botanische tuin
  • Kantoorruimte te huur in Alkmaar Noord
  • Er zijn ook steriele ruimtes beschikbaar
Acreage:
20m2 tot 4 500m2
24-Hour accessibilityReception deskMeeting roomsFurniture optionalGlass fiber internet

About the office space on Berenkoog 35, Alkmaar

Wil je kantoorruimte huren in Alkmaar? Ten noorden van de stad, op de Berenboog, zijn strakke kantoorruimtes te huur. Er zijn al ruimtes beschikbaar vanaf 20m². 

De kantoorruimtes zijn geschikt voor zowel flexplekken als complete ondernemingen. Je kunt een hele verdieping huren of een aantal ruimtes betrekken. De verdiepingen zijn voorzien van stijlvol aangeklede vergaderzalen met planten en gekleurde stoelen. Een bijzondere bijkomst zijn de 4500m² steriele ruimtes met bijbehorende productie- en opslagmogelijkheden. Op de begane grond vind je ook nog een distributieruimte van 600m² met een hoogte van 6 meter. Verdeeld over het hele pand vind je informele zitjes om bij te praten met collega's of andere connecties, een biologisch restaurant voor de lunch en een botanische tuin voor de zonnige uren. Kom jij genieten in dit prachtige kantoor? 

Pros

Cons

The neighbourhood of Berenkoog 35, Alkmaar

Dit kantoorpand aan de Berenkoog ligt in het noorden van Alkmaar. Op korte afstand ligt de ring van Amsterdam welke in verbinding staat met de A9. Via de A9 bereik je Haarlem, Schiphol en Amsterdam. De Berenkoog is met het openbaar vervoer goed te bereiken vanaf Station Alkmaar Noord en Station Heerhugowaard. Vanaf Amsterdam Noord loop je in 20 minuten naar het kantoorgebouw toe. Vanaf Heerhugowaard kun je de bus nemen richting Alkmaar Station. 

What do our customers say about Berenkoog 35

Berenkoog 35 https://www.flexas.nl/en/office-space/alkmaar/berenkoog-35

Rated 4 out of 5

By on Kijker

Prettige entree en centrale ruimte met horeca.
Prima rondleiding gehad en uitleg. Er zijn 2 mogelijke interessante ruimtes beschikbaar qua oppervlakte vs huurprijs.
Wat nadelig kan zijn: bereikbaarheid per openbaar vervoer, geen bushalte in de buurt hetgeen zeer opmerkelijk is op een bedrijventerrein (ga hierover nog navragen bij gemeente Alkmaar). En er wordt nog veel gewerkte in het pand hetgeen geluidsoverlast kan geven.
Daar ik pas in september/oktober definitief kan bepalen of en zo ja waar ik mij kan vestigen heb ik aangegeven er later op terug te komen.

Write a review about Berenkoog 35

Request for information and a quote:

Office space specialist in Alkmaar

Didier Paardekooper.

d.paardekooper@flexas.nl

+31 85-066 23 90