Digital Creative Stage Amsterdam

Wij zoeken een enthousiaste digital creative stagiair(e) die ons online marketing team komt versterken. Ben jij onze nieuwe brainstorm-hero? Ben jij een creatief meesterbrein en voel jij je helemaal thuis in Photoshop/videobewerk-land? Dan is deze stage perfect voor jou!

Wat ga je doen?

Als Digital Creative ben je continu bezig met het maken van toffe uitingen. De werkzaamheden lopen erg uiteen. Samen met onze designer zul je werken aan online en offline campagnes. Je zult in een marketingteam terecht komen waar jij ideeën samen met onze designer zult uitwerken. Denk hierbij aan video’s, banners, online social media campagnes, online en offline branding etc. Je werkzaamheden zullen erg uiteen lopen waardoor je je geen moment zult vervelen. Binnen Flexas.nl is alles online, digitaal en geautomatiseerd. Je bent samen met het Online Marketing team verantwoordelijk voor alle (online) uitingen, zowel op onze eigen website als bij derden. Bij Flexas.nl is er alle ruimte voor eigen ideeën en een eventueel onderzoek.

Zoek je een afstudeerstage? Dat is bij ons ook mogelijk.

Wat bieden wij

  • Een dynamische en interessante stage waarbij je volledig meedraait in een snelgroeiende start-up
  • Super gezellige en gepassioneerde collega's
  • Je bent onderdeel van de start-up lifestyle
  • Ruimte voor eigen ideeën
  • Mogelijkheden tot groei en persoonlijke ontwikkeling
  • Elke week (gratis) bootcamp en yoga
  • Elke dag een verzorgde lunch
  • De leukste VrijMiBo ever
  • Een Instagramwaardig kantoor
  • Hoge stagevergoeding

Vereisten

Je hebt HBO werk-en denkniveau
Je bent een meester in Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, After Effects, Indesign
Je volgt een opleiding in de richting van Communicatie, Online Media of Marketing
Je bent woonachtig in (de regio) Amsterdam
Je bent resultaatgericht en communicatie is jouw passie
Je bent jong, pro-actief en wilt graag werken binnen een start-up cultuur
Je volgt de laatste trends om het gebied van Online Media

Over Flexas.com

Flexas.com is ruim tien jaar geleden gestart en uitgegroeid tot de grootste online zoekmachine voor kantoorruimtes in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In 2015, 2016, 2017, 2018 & 2019(!) hebben wij door de grote groei een FD Gazelle award ontvangen (prijs voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland). In 2018 stonden wij ook in de prestigieuze Deloitte Technology Fast 50 (de 50 snelst groeiende tech bedrijven van Nederland).

Wij helpen dagelijks tientallen bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte kantoorruimte. Dit doen wij door heel Nederland en vanuit ons gezellige kantoor in Amsterdam met ons team van meer dan 18 gepassioneerde en jonge collega's.

Volg Flexas.nl op Instagram

Reageren?

Ben je geintresseerd in de stage van Digital Creative bij Flexas? Solliciteer door een email te sturen naar work@flexas.com. Voor vragen of meer informatie bel 085-043 44 96 en vraag naar Demis Bril.

​Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, tenzij je op zoekt bent naar kantoorruimte.