Didier Paardekooper

Naam: Didier Paardekooper  Leeftijd: 24

Over Didier

Didier heeft zijn eerste vastgoed ervaring opgedaan bij Spring Real Estate in het sales team. Hierna is hij fulltime begonnen bij Huurconsult als junior vastgoedadviseur in het commercieel onroerend goed. Nadat hij daar een jaar heeft gewerkt was hij toe aan een nieuwe uitdaging binnen dezelfde branche. Hij heeft zijn nieuwe uitdaging gevonden bij Flexas.nl

Didier over zijn nieuwe functie bij Flexas.nl: “Doordat ik met mijn vorige baan regelmatig contact had met Flexas kwam ik er snel achter dat het een erg jong en snelgroeiend bedrijf is en dat heeft mijn interesse gewekt. Het contact met zowel de huurder als verhuurder is erg leuk! Het geeft een kick om voor de huurder een geschikte kantoorruimte te vinden en voor de verhuurder zijn leegstaande kantoorruimtes te minimaliseren”.

Didier is geboren in Bilthoven en opgegroeid in een groot gezin met 3 zussen en een broer.   Nu woont hij met 2 huisgenoten in Amsterdam. In het weekend is hij veel te bekennen op zijn sloep met vrienden en regelmatig later op de avond in de kroeg.

Didier's keuze's

Aanvaller of verdediger? Aanvaller
Goud of zilver? Goud
Ibiza of Frankrijk? Frankrijk
Winkels of markt? Markt
Volvo of Bmw? BMW
Sportwedstrijden of festivals? Sportwedstrijden
Zoet of Hartig? Hartig
Theater of bioscoop? Theater
Gelukkig zijn of mooi zijn? Gelukkig zijn
Actie of drama? Actie
Baggy of skinny? Baggy
Geld of geluk? Geluk
Open vloer of eigen kantoor? Open vloer
Community of netwerken? Community
Conventioneel of modern? Modern