Dé Online Kantoorruimte Specialist

Bij Flexas hebben we ruim 1.500 kantoorruimtes online op Flexas.nl
Bij Flexas werken we Actief in 170 plaatsen in Nederland
Bij Flexas werken we Team van 21 enthousiaste mensen achter de schermen
Met Flexas bedienden we 568 bedrijven in 2016 geholpen aan een kantoor

Flexas.nl is in 2000 opgericht in Londen. Na een succesvolle start in de UK, is in 2002 een kantoor geopend in Amsterdam voor de Nederlandse markt. Binnen drie jaar is Flexas.nl in Nederland uitgegroeid tot één van de grootste online kantoorruimte zoekmachines met kantoorruimte van 15 m2 tot 10.000 m2. Wij bieden voor elk type bedrijf de juiste huisvestingsoplossing. Of het nu gaat om een virtueel kantoor voor een startend bedrijf of een zoekvraag van 2.000 m2, wij kunnen het aanbieden. Flexas.nl is onderdeel van Nedstone.

Het Team

Het team van Flexas.nl bestaat uit tien gedreven vastgoedprofessionals. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam.  Het team van Flexas.nl krijgt met het rapportcijfer 8.9 veel positieve recensies op de review website Feedback Company. De meest gewaardeerde onderdelen zijn klantvriendelijkheid en snelheid opvolging.

Visie van Flexas.nl

Flexas.nl wil de gebruiker van de website op  gebruiksvriendelijke wijze een zo goed mogelijk beeld  geven van de beschikbare kantoorruimtes in een bepaalde plaats of regio. Ons doel is om de kantoorruimte zoeker/huurder op de meest effectieve en voordelige manier de mogelijkheid te bieden om te zoeken in het aanbod van kantoorruimtes en in contact te treden met de betreffende verhuurder

Missie van Flexas.nl

Wij helpen huurders van kantoorruimtes gratis en vrijblijvend met vinden van de juiste kantoorruimte. Dit doen wij door heel Nederland. Door een goede inventarisatie van wensen en eisen van de zoeker,  creëren wij een match met ons aanbod. 

Marcel de Groot

Managing Director Marcel de Groot is al een geruime tijd actief in het vastgoed. Na zijn studie Small Business is hij begonnen met een online platform voor woningen, waarna hij in dienst is gegaan bij één van de grootste vastgoed beleggingsfondsen van Nederland. Na een aantal jaar daar gewerkt te hebben zag hij een kans om voor zichzelf te beginnen en heeft in 2010 Nedstone opgericht. In 2011 is Flexas Nederland en United Kingdom overgenomen door Nedstone.

Flexas nieuws

Bij Flexas.nl maken we iedere dag wel wat mee en we houden je daar graag van op de hoogte. Lees het laatste nieuws over Flexas.nl op ons blog.

Volg Flexas.nl op Instagram