De online kantoorruimte specialist

Bij Flexas hebben we Ruim 2200 kantoorruimtes online op Flexas.nl
Bij Flexas werken we Actief in 9 Landen
Bij Flexas werken we Team van 22 enthousiaste mensen achter de schermen
Met Flexas bedienden we In 2021 822 bedrijven geholpen

Over Flexas.nl

Flexas.nl is een online kantoorbemiddelaar en actief in onder andere Nederland, België en Duitsland. Het concept is duidelijk: ondernemers zijn op zoek naar een kantoorruimte en verhuurders willen hun kantoren verhuren. Flexas.nl legt de koppeling tussen beide partijen. Via de website wordt een efficiënte zoektocht gefaciliteerd. Kantoor gevonden? Dan doe je een aanvraag en krijg je direct een persoonlijke specialist toegewezen die jouw wensen en eisen in kaart brengt. Op basis hiervan wordt een selectie van de meest geschikte kantoren gemaakt. In een dagdeel kun je deze bezoeken en beoordelen. Zit jouw perfecte kantoor ertussen? Dan ga je onderhandelen. Flexas.nl is in deze fase altijd beschikbaar voor advies.

JOIN THE TEAM

our heroes

Lucie Auzon

Lucie AuzonBusiness Development

Marleen Sebbaha

Marleen SebbahaContent Specialist

Michiel Bijmolt

Michiel BijmoltCommercial Director

Elena Gramlich

Elena Gramlich Real Estate Broker Germany

Willem-Jan van Heeswijk

Willem-Jan van Heeswijk Kantoorruimtespecialist

Julia van Ramshorst

Julia van RamshorstContent Marketeer

Thorin Goezinne

Thorin GoezinneSales Assistant

Branko Bersma

Branko BersmaKantoorruimtespecialist

Banff

Banff Officedog

Kantoorruimtespecialisten

Een kantoorruimte huren is geen taak die je dagelijks uitvoert, wij wel en daarom helpen we je graag persoonlijk om de juiste huisvestingsoplossing te vinden. Ieder bedrijf is anders en heeft andere wensen en eisen. Onze kantoorruimtespecialisten begeleiden je met passie in de zoektocht naar het perfecte kantoor! De impact van een kantoorruimte op jouw bedrijfsvoering en -resultaat is groot, daarom is het zaak de juiste match te vinden tussen bedrijf en kantoor. Wij onderschrijven dit en vinden dat er niets mooier is dan een kantoor vinden waarin jouw bedrijf kan floreren. Kantoren zijn onze business daarom maken wij er werk van hier alles over te weten, ons netwerk continu uit te breiden en altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen.

Wie gaat jou helpen?

Marketing, tech en data team

Als online specialist in kantoren zijn wij continu bezig om ons te profileren, beslissingen te maken op basis van data en via development te excelleren. Zo zorgen wij samen met onze kantoorruimtespecialisten voor de meest efficiënte zoektocht naar jouw nieuwe kantoor. Zij kennen de markt en wij bieden alle digitale handvatten die nodig zijn voor een optimale ervaring bij het vinden van het perfecte kantoor. Dit doen we met een team van gedreven online marketing experts, een data analist en het development team. Samen hebben wij één doel: Flexas.nl tot ongekende hoogte brengen en de grootste online broker ter wereld worden! Dat gebeurt natuurlijk niet over nacht, maar is wel onze ambitie voor de toekomst.

JOIN THE TEAM

ons verhaal

2010Mei: Oprichting Nedstone

Vanuit zijn zolderkamer richt onze CEO Marcel de Groot op zes Mei 2010 Nedstone (de voorloper van Flexas.nl) op. Hij heeft een gat in de markt ontdekt en is overtuigd van de kansen voor een online platform in de dan nogal traditionele kantoren markt.

2011Februari: Het eerste kantoor

We hebben proof of concept! Het online platform staat, de leads komen binnen en deals worden gedaan. Het gaat zelfs zo hard dat het meteen zaak is om een kantoor te openen. We vestigen ons in het uiterst hippe en gezellige kantoor genaamd Op Zee Zand in Amsterdam Noord. Ook wordt dit jaar de eerste werknemer aangenomen!

2012April: Overname Flexas en naamsverandering

Nedstone neemt Flexas, een concurrerend platform, over en besluit verder te gaan onder de naam Flexas.nl. Hiermee wordt de focus op online nog verder vergroot en beginnen we serieus naam te maken in de wereld van het commercieel vastgoed.

2015November: De eerste FD Gazellen Award

Flexas.nl Sleept FD Gazellen Award voor snelste groeiende bedrijven in de wacht. Met trots kunnen wij melden dat we al drie jaar op rij meer dan 20% omzetgroei realiseren. In de twee hierop volgende jaren (2016 en 2017) herhalen wij deze prestatie!

2017Januari: Start internationale uitbreiding

Omdat het zo goed gaat in Nederland wordt het besluit genomen om internationaal uit te rollen onder de naam Flexas.com.

2018April: Flexas.nl verhuist

Door de snelle groei die Flexas.nl doormaakt is het onmogelijk om in het oude vertrouwde Opzeezand kantoor te blijven. Het is tijd voor een nieuwe stap en als kantoorruimtespecialist en vrij snel wordt de keuze voor Overschiestraat 63 (direct aan de A10) gemaakt. Ook hier wordt weer een hip kantoor en gezellige community gecreëerd.

2018September: Deloitte Technology Fast 50

Als eerste (online) bemiddelaar in kantoorruimtes is Flexas.nl genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50. Een verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Dankzij jaren van exponentiële groei, hard werken en technologische ontwikkeling voldoet de online bemiddelaar aan alle criteria.

2019Januari: Lancering Flexas Frankrijk!

Omdat het concept aanslaat in België en Duitsland is het tijd om de stap te maken naar Frankrijk. Michael Henry wordt de country manager van Frankrijk.

2019Augustus: Flexas.com Gevelreclame

Een groot moment. Het Flexas.com logo op het dak van onze Headquarters aan de A10 langs het drukste punt van Nederland.

2019September: 1.000 reviews!

Flexas.com bereikt de magische grens van 1000 reviews. Een waanzinnige prestatie waar websites als Frankwatching en Emerce ook artikelen over plaatsen. Als eerste online vastgoed website bereiken wij de 1000 reviews.

2020April: 10 jarig bestaan

Een heel mooi moment in een rare tijd waar we vanwege het Coronavirus allemaal thuis zaten. We zijn met zijn allen het archief ingedoken en hebben deze video in elkaar gezet om terug te blikken op de afgelopen 10 jaar.