Dé Online Kantoorruimte Specialist

Bij Flexas hebben we Ruim 1.800 kantoorruimtes online op Flexas.nl
Bij Flexas werken we Actief in 170 plaatsen in Nederland
Bij Flexas werken we Team van 21 enthousiaste mensen achter de schermen
Met Flexas bedienden we 751 bedrijven in 2017 geholpen aan een kantoor

Flexas.nl is dé online kantoorbemiddelaar en actief in onder andere Nederland, België en Duitsland. Het concept is duidelijk: ondernemers zijn op zoek naar een kantoorruimte en verhuurders willen hun kantoren verhuren. Flexas.nl legt de koppeling tussen beide partijen. Via de website wordt een efficiënte zoektocht gefaciliteerd. Kantoor gevonden? Dan doe je een aanvraag en krijg je direct een persoonlijke specialist toegewezen die jouw wensen en eisen in kaart brengt. Op basis hiervan wordt een selectie van de meest geschikte kantoren gemaakt. In een dagdeel kun je deze bezoeken en beoordelen. Zit jouw perfecte kantoor ertussen? Dan ga je onderhandelen. Flexas.nl is in deze fase altijd beschikbaar voor advies.

Het ontstaan

Flexas.nl werd in 2010 vanuit een Amsterdamse zolderkamer, opgericht door Marcel de Groot. Hij zag dat er behoefte was aan een online bemiddelaar op de kantorenmarkt. Na de lancering van de website ontdekte Marcel al snel dat er inderdaad veel interesse in het concept kwam vanuit de markt. Flexas.nl groeide in korte tijd uit tot succesvolste online kantorenbemiddelaar. De website trekt mede hierdoor veel bezoekers en zorgt ervoor dat Flexas.nl marktleider is in online kantoorruimte bemiddeling.

Het geheim achter het succes van Flexas.nl is de servicegerichte dienst die geleverd wordt. “Flexas.nl is persoonlijk. Aan iedere aanvraag wordt evenveel tijd besteed. Er wordt nagegaan wat de beste match is zodat tijd uit zowel de handen van de huurder als de verhuurder gehaald wordt”, vertelt Marcel de Groot. Het online marketingteam houdt het online imago van Flexas.nl in tact met behulp van relevante content. Daarnaast zorgen deze specialisten er voor dat de website continu up-to-date blijft. In tegenstelling tot andere partijen zijn wij volledig onafhankelijk.

Het Team

Het team van Flexas.nl bestaat uit 21 gedreven vastgoedprofessionals. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam.  Het team van Flexas.nl krijgt met het rapportcijfer 8.9 veel positieve recensies op de review website Feedback Company. De meest gewaardeerde onderdelen zijn klantvriendelijkheid en snelle manier van handelen.

Visie van Flexas.nl

Flexas.nl wil de gebruiker van de website op  gebruiksvriendelijke wijze een zo goed mogelijk beeld  geven van de beschikbare kantoorruimtes in een bepaalde plaats of regio. Ons doel is om de kantoorruimte zoeker/huurder op de meest effectieve en voordelige manier de mogelijkheid te bieden om te zoeken in het aanbod van kantoorruimtes en in contact te treden met de betreffende verhuurder

Missie van Flexas.nl

Wij helpen huurders van kantoorruimtes gratis en vrijblijvend met het vinden van de juiste kantoorruimte. Dit doen wij in heel Nederland. Door een goede inventarisatie van wensen en eisen van de zoeker,  creëren wij een match met ons aanbod. 

Marcel de Groot

Managing Director Marcel de Groot is al een geruime tijd actief in het vastgoed. Na zijn studie Small Business is hij begonnen met een online platform voor woningen. Hierna trad hij in dienst bij één van de grootste vastgoed beleggingsfondsen van Nederland. Na een aantal jaar daar gewerkt te hebben zag hij een kans om voor zichzelf te beginnen. In 2010 richtte hij Nedstone opgericht. In 2011 is Flexas Nederland en United Kingdom overgenomen door Nedstone.

Flexas nieuws

Bij Flexas.nl maken we iedere dag wel wat mee en we houden je daar graag van op de hoogte. Lees het laatste nieuws over Flexas.nl op ons blog.

Volg Flexas.nl op Instagram