Jeffrey Plas; webmaster

David Ruijzenaars

Naam: David Ruijzenaars;  leeftijd: 32.

Over David

Oorspronkelijk afkomstig uit Vinkeveen is David na de Hotelschool verhuisd naar Haarlem en Zandvoort om daar te wonen en te werken. Een aantal jaar later is hij terug verhuisd naar Vinkeveen om vervolgens bij de BinckBank te gaan werken als broker. Na deze periode heeft hij gewerkt als trader voor een vermogensbeheerkantoor in Amsterdam en is de liefde voor vastgoed ontstaan. Toen een kennis de vacature liet zien voor kantoorruimte specialist bij Flexas.nl was hij meteen verkocht.

David is in zijn vrije tijd gek op voetbal. Mocht hij ooit stoppen met actief voetbal, wilt hij graag trainer worden om zo zijn passie voort te kunnen zetten. Na de afgelopen jaren veel in Spanje te zijn geweest is het nu tijd voor wat verdere bestemmingen. St. Petersburg en New York zijn inmiddels al bezocht en daar moeten nog veel meer bestemmingen bijkomen! Ook probeert David om ieder jaar een korte snowboardtrip te maken om de skills hoog te houden! 

David's keuzes

Goud of zilver? Goud
Ibiza of Frankrijk? Ibiza
Winkels of markt? Online shoppen ;)
Volvo of Bmw? BMW
Sportwedstrijden of festivals? Sportwedstrijden als er geen festivals zijn en festivals als er geen sportwedstrijden zijn
Zoet of Hartig? Hartig
Theater of bioscoop? Theater
Gelukkig zijn of mooi zijn? Gelukkig zijn
Actie of drama? Actie
Geld of geluk? Geld
Openvloer of eigen kantoor? Eigen kantoor
Community of netwerken? Netwerken
Conventioneel of modern? Modern