Zomerkleding policy herzien!

Lange broek versus korte broek

Kleding op kantoor, het is een lastig onderwerp. Waar trek je de grens tussen comfort en zakelijkhied? Kan je een korte broek aan naar kantoor? Wij hadden hier vorige week (03-07-2015) een vurige discussie over. Precies op dat moment kwam Peter binnen lopen met de onderstaande outfit. Hoezo een statement?! Na overleg hebben we besloten om ons verschil van mening over te laten aan onze volgers op de Flexas.nl Facebook pagina. Al snel werd duidelijk dat de meningen goed verdeeld waren. De uiteindelijke conclusie?

Ja, met 16 voor en 12 tegen heeft de korte broek de strijd gewonnen. Let wel, dit geldt tijdens een hittegolf met temperaturen boven de 30 graden. Alleen dan is het geoorloofd om in een korte broek naar kantoor te komen. Dit is echter niet de enige conclusie die we kunnen trekken, want uit de reacties op facebook is ook op te maken dat:

  • je absoluut geen slippers aan kan doen naar kantoor.
  • je altijd rekening moet houden met zakelijke afspraken.
  • de kleurencombinatie van Peter deze dag niet ideaal was.

De Facebook post

Bij ons op kantoor is de mening verdeeld over wat je tijdens een #hittegolf kan aantrekken. Kan deze outfit? Geef je mening door met ja of nee te reageren en bepaal de zomerkleding policy bij ons op #kantoor!

Posted by Flexas.nl Kantoorruimte Huren on vrijdag 3 juli 2015

Bedankt voor jullie hulp! Als we ooit nog eens een leuke discussie hebben zullen we hem zeker weer met iedereen delen!