Undeveloped wint feedback kwartaalprijs Q2 2018

Tags

game 30 seconds

Voor Flexas.nl is feedback ontzettend belangrijk, wij helpen dagelijks talloze organisaties aan een geschikte kantoorruimte. Iedereen in ons team werkt hard om klanten zo goed mogelijk te helpen in hun zoektocht naar een kantoor. 

WIj leren keer op keer van de klanten die ons hun mening geven over onze dienstverlening. Juist daarom is het belangrijk om zo veel mogelijk feedback te vergaren en onze manier van werken aan te passen. Zo kunnen wij alle bedrijven die zoeken naar kantoorruimte het beste assisteren en onze werkzaamheden voor hun optimaliseren.

Als dank voor het sturen van feedback (via de Feedback Company) verloten wij ieder kwartaal een prijs onder hen die de tijd genomen hebben om ons te voorzien van feedback.  

De Feedback kwartaalprijs Q2 2018 winnaar is...

De winnaar van de feedback kwartaalprijs in Q2 2018 is Undeveloped BV! Wij hebben Undeveloped BV geholpen aan een kantoorruimte in Amsterdam aan de Wibautstraat 137. Het is een bedrijf dat zich richt op een betere manier van het verkopen van domeinnamen. Bedankt voor het geven van feedback en succes met jullie kantoor! Als cadeau geven wij graag een spel waar wij zelf op kantoor uren plezier aan hebben gehad. Namelijk het spel 30 seconds, veel plezier Undeveloped BV!