Twee nieuwe kantoorruimtespecialisten starten bij Flexas.nl

Flexas.nl is snel aan het groeien. Met de nieuwe aanstelling van Demis Bril als CTO van ons online platform starten nu ook Ivo Kloosterman en Didier Paardekooper bij Flexas.nl. Zowel Kloosterman als Paardekooper vervullen de rol als kantoorruimtespecialist.

Ivo Kloosterman kantoorruimtespecialist Flexas.nl

Over Ivo Kloosterman

Ivo heeft op de Vrije Universiteit in Amsterdam zijn master Psychologie afgerond. Hierna is hij een andere richting ingeslagen en heeft zich bij iBlue Makelaars ontwikkeld in de woningmakelaardij. Zijn eerste stappen binnen de vastgoedbranche zijn hem goed bevallen. De interesse is het vastgoed nam gedurende een aantal jaren sterk toe en nu wilt hij niets anders meer. Wel was hij toe aan een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging vond hij bij Flexas.nl! Ivo over zijn nieuwe functie bij Flexas.nl: "Hoewel niet eerder de intentie had om in de vastgoed te werken is de liefde voor vastgoed ontstaan bij iBlue Makelaars. Hier heb ik in verschillende functies gewerkt waardoor ik mijzelf sterk heb kunnen ontwikkelen. Maar na veel positieve verhalen van mijn ex-collega Colin Westerneng over Flexas.nl ging het bij mij ook kriebelen. De BOG kant van de vastgoed was mij nog onbekend. Het was voor mij het juiste moment om een overstap te maken en deze andere kant van de vastgoed te leren kennen."

Ivo is geboren in Heemskerk en woont nu in Beverwijk samen met twee huisgenoten. In zijn vrije tijd is hij veel bezig met sport: fitness en voetbal. Hij houdt erg van gezelligheid en gaat dan ook regelmatig de stad in met vrienden. Maar voor een avondje relaxen op de bank met een serie is ook wel te porren.

Over Didier Paardekooper

Didier heeft zijn bachelor Financial Services Management aan de Hogeschool Utrecht afgerond. Hij heeft eerst een MBO opleiding gedaan en daarna een uitstapje gemaakt naar Australie. Didier heeft tijdens zijn studie veel ervaring opgedaan in de sales en bovendien een eigen bedrijf opgericht; Wood-stock, gespecialiseerd in de verkoop van sierhout en antiek. Na zijn studie is hij gaan werken op de sales afdeling van Spring Real Estate. Hiermee deed hij zijn intrede in de vastgoedbranche. Om zijn kennis en kwaliteiten verder te kunnen ontwikkelen vond hij het tijd worden voor een nieuwe uitdaging. Binnen zijn netwerk in de vastgoedbranche was hij al een aantal keren in contact gekomen met Flexas.nl. 

Didier is opgegroeid in Zeist en woont inmiddels in Amsterdam. Didier is een fanatiek hockeyer en houdt tevens van golfen. Hij is dan ook zeer betrokken geweest bij de hockeyclub in Bilthoven waar hij coach en trainer was. Didier is bovendien erg ondernemend. Behalve Wood-stock is hij mede-oprichter van Amsterdam Sloepje. 

Marcel de Groot over de nieuwe kantoorruimtespecialisten: "We zien het laatste half jaar het aantal aanvragen nog meer toenemen. Daarom heb ik eind vorig jaar Demis aangesteld als nieuwe CTO. Hij zal alle online marketing en technische zaken onder zich nemen. Hierdoor kan ik mij nog meer richten op de sales. Om door te kunnen groeien en dezelfde kwaliteit te kunnen leveren, ligt onze focus de komende tijd op het aantrekken van nieuw talent. Ik ben ervan overtuigd dat zowel Ivo als Didier het talent in huis hebben om ons team te kunnen versterken".