Top kantoren in Utrecht

Utrecht behoort samen met Amsterdam, Rotterdam en Den Haag tot de grootste steden op het gebied van kantorenvoorraad. Het grote voordeel van Utrecht ten opzichte van deze steden is natuurlijk de centrale ligging in Nederland. Dat voordeel hebben de andere steden niet of in mindere mate.  

Utrecht kent echter dezelfde problematiek op de kantorenmarkt als Amsterdam. De vraag naar kantoren in het centrum en specifieke gebieden rondom het centrum genieten veel meer interesse van ondernemers en hun bedrijven. Hierdoor dreigt er een tekort aan kantoorruimtes te ontstaan in deze gebieden. Daardoor kan het moeilijk zijn een geschikt kantoor in Utrecht te vinden. Lees hier daarom meer over top kantoren in Utrecht die nog wel beschikbaarheid zijn!

Gerenoveerd kantoor en business center

Dit kantoor op deze uiterst centraal gelegen locatie aan het Jaarbeursplein in Utrecht ondergaat momenteel een grondige opfrisbeurt. Begin februari 2018 zal het kantoor er weer fantastisch uitzien. Er zijn nu wel al prachtige kantoren opgeleverd die (voor een deel) al worden verhuurd. Wanneer  je in dit gebouw een kantoorruimte zou willen huren is het zaak om er zo snel mogelijk bij te zijn. Wij verwachten dat het kantoor in rap tempo vol zal zitten.

Oud, nieuw en hip

Oude gebouwen bevatten soms de coolste kantoren! Zo ook in dit kantoor aan de Nicolaas Beetsstraat in Utrecht. Wanneer er over een modern kantoor gesproken wordt mag dit kantoor zeker niet achter blijven. Dit kantoor zit in een prachtig oud pand, de binnenkant wordt daarnaast helemaal gerenoveerd en grondig aangepakt. Hier komt een zeer strakke inrichting die gepaard gaat met glazen scheidingswanden en veel beton voor een hippe industriële look

Door de centrale ligging en flexibele ruimtes is dit kantoor perfect voor ondernemers.  

Modern en bijzonder

Een ander kantoor dat niet mag ontbreken is deze lijst van Utrechtse top kantoren is dit prachtige kantoorgebouw nabij Stadion Galgenwaard. Dit kantoor, ontworpen door Cees Dam is een bouwkundig hoogstandje met twee volkomen verschillende aanzichten. De ene zijde bestaat volledig uit glas en de andere zijde uit glas gecombineerd met robuuste stenen. Bovendien torent het gebouw haar 80 meter hoog ver boven de overige bebouwing uit waardoor je prachtig uitzicht hebt over de stad.

Strak en Modern

Dit kantoor aan de Reactorweg sluit onze lijst met top kantoren in Utrecht. Dit kantoor is van buiten modern en minimalistisch. Eenmaal binnen word je omarmd door de warme aankleding en inrichting. Het kantoor heeft een fris en modern uiterlijk waarin ieder bedrijf uitstekend zou kunnen werken! Dankzij de ligging direct aan de A2 rij je eenvoudig het hele land door.

Er is nog voldoende ruimte beschikbaar in dit kantoor op bedrijventerrein Lage Weide.

Ander kantoor huren?

Zit jouw ideale kantoor niet tussen onze selectie van top kantoren in utrecht? Niet getreurd, wij hebben een nog veel groter aanbod van kantoorruimte in Utrecht. Hier zitten ook echte toppers tussen. Kantoorspecialist Didier kan u hier uitstekend bij helpen!