Tom Snoek start bij Flexas.nl

Flexas.nl introduceert nieuwe broker Tom Snoek

Per 1 februari is Tom Snoek als Broker aangesteld bij Flexas.nl, onderdeel van Nedstone. Tom heeft in 2013 zijn studie Vastgoedkunde afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Na enige tijd te hebben gewerkt in het acquisitie team bij Spring Real ​Estate, heeft hij de overstap gemaakt naar Flexas.nl.

“De overstap naar de Flexas.nl is een bewuste keuze geweest. Het is een groeiend bedrijf waar ik mezelf goed kan doorontwikkelen als vastgoedprofessional”, aldus Tom. "Bij Flexas kan ik mijn commerciële ervaring samen met mijn theoretische vastgoed kennis in de praktijk toepassen. Mijn missie is pas geslaagd als ik een perfecte match heb gemaakt tussen zowel vraag en aanbod, als huurder en verhuurder. Ik woon zelf in Amsterdam, hou van sporten, lekker eten (en drinken) en bevind ik me graag op verre Tom Snoek is de nieuwe broker bij flexas.nlvakantiebestemmingen."

Marcel de Groot, oprichter Nedstone over de aanstelling: “Wij waren al enige tijd op zoek naar iemand die ons kon komen versterken. Wij denken met Tom een echte commerciële team-player in huis gehaald te hebben met een passie voor vastgoed.”

Gerelateerde artikelen:

De stap van thuiswerken naar kantoor

Kantoorgadgets voor een leuke werkdag