Tijdelijke kantoorruimte huren

Als zelfstandig ondernemer heb je wellicht niet altijd een vast kantoor nodig. Maar ook professionals die voor hun werk vaak flexibel werken, omdat ze veel onderweg zijn hebben niet altijd een vaste werkplek nodig. In deze gevallen is een tijdelijke kantoorruimte huren een ideale oplossing.

Hoe werkt een tijdelijke kantoorruimte huren?

Als je tijdelijke kantoorruimte nodig hebt, dan kun je kiezen voor een flexibel kantoor. Bij het huren van een flexibele kantoorruimte huur je voor een korte periode of een beperkt aantal uren een volledig ingericht kantoor. Het huren van een tijdelijke kantoorruimte betekent bovendien dat je geen extra kosten hebt voor kantoorbenodigdheden, zoals internet, printers, maar ook secretaliele of administratieve ondersteuning. Je bent nooit de enige die op zoek is naar een tijdelijke kantoorruimte. In het kantoorgebouw of bedrijfsverzamelgebouw zijn vaak meerdere ondernemers of bedrijven gevestigd. Zo ontmoet je gemakkelijk ondernemers en bedrijven en vergroot je jouw netwerk.

De voordelen van het huren van tijdelijke kantoorruimte

Het huren van een tijdelijke kantoorruimte heeft veel voordelen voor zelfstandig ondernemers en medewerkers die vaak flexibel werken. Om te beginnen heb je lage opstartkosten en weinig voorbereidingstijd nodig. Tijdelijke kantoorruimtes zijn namelijk al volledig ingericht waardoor je snel en eenvoudig toegang hebt tot het kantoor. Bovendien huur je kantoorruimte tegen flexibele huurvoorwaarden. Dit betekent dat je korte huurcontracten afsluit. Zo huur je altijd een tijdelijke kantoorruimte zo lang als je hem nodig hebt; voor een uur, een dag, een week of een maand. Nog een voordeel va het huren van een tijdelijke kantoorruimte is dat je gebruik kunt maken van alle faciliteiten in het kantoorgebouw. Zo wordt er vaak gratis internet, koffie en thee aangeboden en kun je gebruik maken van de kantoorapparatuur als printers, scanners en kopieermachines. Bovendien kan het voor zelfstandig ondernemers interessant zijn om een tijdelijke kantoorruimte te huren of gemakkelijk in contact te komen met andere ondernemers.

     Voordelen tijdelijke kantoorruimte huren                        Tijdelijke kantoorruimte huren in Amsterdam

Behalve een tijdelijke kantoorruimte kun je ook kiezen voor een tijdelijke werkplek. Je maakt dan gebruik van een werkplek in een gemeenschappelijke ruimte. Deze werkplekken varieren van grote werktafels tot aparte (maar niet afgesloten) werkplekken in een openbare ruimte. Zo ontmoet je nog sneller andere ondernemers en bedrijven.

De nadelen van het huren van een tijdelijke kantoorruimte

Tegenover het voordeel dat je betaalt naar je gebruik zijn de kosten voor een tijdelijk kantoor relatief hoog. Wanneer je een jaar lang dagelijks gebruik zou maken van een tijdelijk kantoor zullen je huisvestingskosten hoger uitvallen dan wanneer je kiest voor een vast kantoor. Bovendien zijn de tijdelijke kantoorruimtes niet erg persoonlijk. Tegenover het gemak dat je snel operationeel bent.

Tijdelijke kantoorruimte Amsterdam

Strawinskylaan 3051

Radarweg 29

Karspeldreef 14

Tijdelijke kantoorruimte Huren Rotterdam

Lichtenauerlaan 102-120

Weena 737

Wilhelminaplein 1-40

Tijdelijke kantoorruimte huren Den Haag

Koningin Julianaplein 10

Schenkkade 50

Kalvermarkt 53

Tijdelijke kantoorruimte huren Utrecht

Graadt van Roggenweg 328-334

Nevelgaarde 40

Niasstraat 1

Tijdelijke kantooruimte huren op Schiphol?

Een tijdelijke kantoorruimte op Schiphol vindt je eenvouding bij Flexas.nl!

Ben jij op zoek naar een tijdelijke kantoorruimte? Wij helpen je graag via info@flexas.nl of bel 085 485 21 84