Sprout en Flexas.nl slaan de handen ineen

Samenwerking Sprout en Flexas.nl

Ondernemersplatform Sprout en kantoorruimte specialist Flexas.nl zijn een officiële partnership aangegaan. Sprout is een actief ondernemersplatform dat snelgroeiende en ambitieuze ondernemers met elkaar verbindt. Sprout informeert én inspireert ondernemers door het brengen van het laatste nieuws. Sprout ondersteunt ondernemers door kwalitatief goede content te delen over alle facetten in het ondernemerschap.

The Office: Zo regel jij het ideale kantoor

In de rubriek The Office belicht Sprout de mooiste, hipste, gaafste kantoren van Nederland. De rubriek is mede mogelijk gemaakt door Flexas.nl. Sprout heeft daarnaast in samenwerking met Flexas.nl een gratis te downloaden whitepaper geschreven. In de gratis whitepaper ‘’Zo regel jij het ideale kantoor’’, leer je aan de hand van praktische tips hoe jij voor de ideale kantoorruimte kunt zorgen. De gratis whitepaper is te downloaden in de rubriek The Office

Samen sterker

Door elkaars kracht en kennis met elkaar te bundelen, gaan Sprout en Flexas.nl elkaar sterker maken. Het doel van de samenwerking is om ondernemers beter te kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar hun ideale kantoorruimte. Wij hebben veel vertrouwen in de samenwerking en zijn trots dat wij ondernemers nu nog beter (kosteloos) kunnen helpen.