Snelle groei zzp'ers in Breda zorgt voor groeiend aantal business centers

Meer aanbod business centers en bedrijfsverzamelgebouwen in Breda

Breda staat in de top 10 van steden met de meeste zzp-ers in Nederland. In Brabant zijn momenteel ruim 126.000 zzp-ers actief. Dit is twee-derde van het totaal aantal ondernemingen in de provincie. Het aantal zzp’ers in Breda zit sterk in de lift. Sinds 2010 is het aantal met 30% gestegen. Breda is bezig uit te groeien tot een regionaal dienstencentrum en een centrale ontmoetingsplaats waar je als ondernemer internationaal kunt netwerken. Breda heeft een sterke reputatie op het gebied van logistiek en handel. Dit succes is te danken aan de unieke ligging van de stad tussen de belangrijke havens van Rotterdam en Antwerpen en de uitstekende verbindingen over de weg en met de trein. Steeds meer toonaangevende internationale bedrijven uit Europa, Amerika en Azië kiezen Breda als locatie voor hun hoofdkantoor voor de Benelux of Europa. 

Breda en Eindhoven de zzp-gemeente van Brabant

De sterkste groei van zzp'ers is te zien in de branche van de organisatie-adviesbureaus. Ongeveer 9.200 zzp-ers zijn hierin actief. Gevolgd door veel ingenieurs/technisch ontwerp, paramedische praktijken, persoonlijke verzorging (schoonheidsverzorging, pedicures/manicures en haarverzorging), journalistiek, reclamebureaus en softwarebedrijven. De meeste zzp-ers zijn te vinden in de grote gemeenten van Brabant: Eindhoven (11.400 ZZP’ers) en Breda (10.000), gevolgd door Tilburg (9.700), Den Bosch (9.300) en Oss (4.200). 

Groei zzp'ers in Breda vraagt om meer flexibele kantooroplossingen

De sterke groei van het aantal zzp'ers in Breda zorgt voor een stijgende vraag naar bedrijfsverzamelgebouwen en business centers voor zelfstandigen. Steeds meer zelfstandig ondernemers hebben de behoefte aan een kantoorruimte of werkplek buitenshuis om te kunnen werken. Zij zoeken een kleine ruimte met de mogelijkheid om door te groeien. Hier spelen verschillende bedrijfsverzamelgebouwen en aanbieders van kantoorruimte goed op in. De flexibele kantooroplossingen in Breda maken dan ook een flinke opmars. Deze nieuwe groep ondernemers is op zoek naar een representatieve ruimte waar zij zich voor 100% op hun business kunnen richten en tegelijk hun netwerk gemakkelijk uit kunnen breiden. In bedrijfsverzamelgebouwen en business centers worden regelmatig netwerk borrels en bijeenkomsten georganiseerd. 

Bedrijfsverzamelgebouw Breda

Ceresstraat 1, Breda

Kantoorruimte Breda Ceresstraat 1 perfect voor groei zzp'ers in Breda

Dit flexibele kantoorruimtes bevinden zich op de eerste verdieping van dit moderne kantoorgebouw aan de Ceresstraat 1 in Breda. Je hebt hier een eigen werkplek binnen een zeer dynamische omgeving. Ideaal voor (startende) ondernemers die op zoek zijn naar  kwaliteit en die open staan voor nieuwe contacten. Tijdelijke kantoorruimte huren in Breda? Dat ben je hier aan het juiste adres.

Ceresstraat 13, Breda

Kantoorruimte huren Breda Ceresstraat 13 is perfect voor de groei zzp'ers in Breda

Het kantoor is gevestigd in het oude hoofdkantoor van Oranjeboom ‘De Drie Hoefijzers’. Het is een bijzonder kantoor met geschiedenis en karakter. Tijdens de restauratie in 2010 is het kantoor uitgerust met alle moderne faciliteiten. Hier vergader je als een regent en ben je als huurder elke dag een avonturier. De ruimtes zijn modern maar beschikken ook nog over originele elementen. Flexwerken en vergaderen is hier een beleving.

Bredaseweg 8, Breda

Kantoorruimte huren Breda Bredaseweg 8 perfect voor zzp'ers in Breda

Meer op zoek naar een kantoorlocatie met een landelijk karakter. Dan is dit bedrijsfsverzamelgebouw wellicht iets voor jou! Dit bedrijfsverzamelgebouw biedt jou een all-in huurconcept voor het moderne zorgeloos ondernemen. De stijlvolle en luxe kantoren biedt huisvesting aan veel verschillende ondernemers. Je beschikt naar wens over een permanente kantoorruimte en inspirerende vergaderruimtes.

Kantoorruimte huren in Breda

Op zoek naar een eigen kantoorruimte, werkplek of inspirerend co-working ruimte? Onze kantoorruimtespecialisten helpen jou graag gratis met het vinden van de beste kantoorruimte voor jouw bedrijf.