Outstanding Office Space: Weena 690A

Outstanding office space: Weena 690A in Rotterdam

Het is weer tijd om een Outstanding Office Space Award in Rotterdam uit te reiken. Een prijs die je niet zomaar wint. Deze prijs kun je als verhuurder winnen op basis van de reviews van de huurders en potentiële huurders. De Weena 690A is goed achter de huidige huurders aangegaan en heeft totaal 11 reviews weten verzamelen! De faciliteiten, het uitzicht en het gevoel van thuiskomen maakt dit kantoor een Outstanding Office Space.

De Weena 690A is een Outstanding Office Space!

Het prachtige uitzicht van de 16e verdieping, de hoogwaardige uitstraling en de ligging aan Rotterdam centraal station maakt dit kantoor de perfecte thuisbasis voor je bedrijf. “Wij hebben alle beschikbare locaties in Rotterdam bezocht en vonden Weena 690 verreweg het meeste energie uitstralen. Het is een heerlijk kantoor om te werken, waarin we vol vertrouwen relaties van de Zuidas of de City kunnen uitnodigen.

Over de Weena 690A

Dit kantoor in dit iconische gebouw in Rotterdam op de 16e verdieping gaat uitbreiden naar de 26e verdieping. 10 verdiepingen hoger, hetzelfde concept en weer een prachtig uitzicht over Rotterdam. Het kantoor is uitstekend te bereiken met de ligging direct tegenover het centraal station van Rotterdam.

Afbeelding verwijderd.