Outstanding Office Space: Overschiestraat

Het kantoor aan de Overschiestraat 65 in Amsterdam heeft de outstanding office space award gewonnen

De verhuurder en zijn kantoor zijn ontzettend belangrijk voor huurders en daarmee voor Flexas.nl. Hoe ziet het kantoorgebouw en de kantoorruimte eruit? Hoe worden (potentiële) huurders ontvangen? Hoe is de sfeer in een gebouw en hoe zit het met services en faciliteiten? Allemaal zaken die een rol spelen in de beoordeling van de kantoorruimtes op Flexas.nl en bovendien een belangrijke factor voor de keuze van ondernemers en hun bedrijven om een kantoor te gaan bezichtigen.

De Overschiestraat is een Outstanding Office Space!

Hoe beter de reviews en hoe meer er zijn, des te groter is de kans dat bedrijven ervoor kiezen om een kijkje te nemen. Bij dit kantoor in Amsterdam, gelegen aan de Overschiestraat, hebben ze alles uitstekend op orde en ontvangen ze zeer goede beoordelingen. Benieuwd waarom? Bekijk dan de video en reviews hieronder.

Overschiestraat 65 (4 sterren)

De eerste uitreiking vindt plaatst in dit rijtje van eervolle vermeldingen zijn onze buren van de Overschiestraat 65. Het gebouw, de verhuurder, services en de faciliteiten worden door (potentiële) huurders beoordeelt met een 4 out of 5! Zeer respectabel dus. Daarnaast geven de brokers van Flexas.nl ook aan zeer gecharmeerd te zijn zowel het gebouw als het team van de Overschiestraat 65. Genoeg reden voor een award!

Reviews over de Overschiestraat 65

Image
Outstanding office space award - Overschiestraat 65