Outstanding Office Space: Orteliuslaan 850 Utrecht

Outstanding Office Space: Orteliuslaan 850 Utrecht

Er zijn een aantal factoren die een kantoorruimte of gebouw echt onderscheiden. Locatie, exterieur, interieur, community, bereikbaarheid, faciliteiten en services. Al deze factoren dragen bij aan de waardering van het kantoor. Sommige verhuurders hebben het combineren en perfectioneren van deze factoren tot een ware kunst verheven. Offices For You is zo’n verhuurder

De Orteliuslaan 850 is een Outstanding Office Space!

Offices For You is dus een echte uitblinker als het gaat om hippe kantoren. Zie kiezen ook altijd bijzondere locaties, bijvoorbeeld met een prachtige historie of uniek ontwerp, zoals het Olympisch Stadion in Amsterdam en de oude bierfabriek in Breda. Hier weten zij een indrukwekkend exterieur te combineren met ontzettend fijne werkplekken en dat zie je terug in hun reviews. Benieuwd wat er zo bijzonder is aan deze locatie? Bekijk onze video hieronder.

Over de Orteliuslaan 850

Dit kantoor aan de Orteliuslaan 850 is van buiten al een uniek en modern gebouw. Voeg daar het altijd attente team van Bianca von Romer en bijzonder fijne kantoren aan toe en je ziet dat het bijzonder positief ontvangen wordt. Tussen de kantoren zijn de gezamenlijke ruimtes en gangen mooi aangekleed. De ligging Utrecht is ook niet verkeerd. Het kantoor bevindt zich namelijk direct langs de A2 vlakbij een afslag. Over bereikbaarheid valt er dan ook echt niet te klagen hier.

Image
Reviews van het kantoor aan de Orteliuslaan 850