Outstanding Office Space: Oorsprongpark 12 Utrecht

Outstanding Office Space: Oorsprongpark 12 Utrecht

Er zijn een aantal factoren die een kantoorruimte of gebouw echt onderscheiden. Locatie, exterieur, interieur, community, bereikbaarheid, faciliteiten en services. Al deze factoren dragen bij aan de waardering van het kantoor. Soms steken bepaalde kantoorgebouwen er ook echt met kop en schouders bovenuit. Dat kan bijvoorbeeld komen door de geweldige service of wanneer een kantoorgebouw zelf zo aantrekkelijk is dat iedereen er wel een kantoor wil huren. Regus weet aan de Oorsprongpark 12 beide te combineren. Een uniek kantoor.

Oorsprongpark 12 in Utrecht is een Outstanding Office Space!

Regus staat al jaren bekend als de aanbieder van business centers in Nederland. Met rond de honderd kantoren in Nederland en meer dan 3000 wereldwijd kun je ze ook niet echt missen. Bij de business center specialist wordt altijd goed gezorgd voor de bedrijven en ondernemers die er een kantoor huren. Dankzij uitgebreide services en faciliteiten kom je hier niets te kort. Benieuwd waarom nu juist dit kantoor van Regus zo goed beoordeeld wordt? Bekijk dan even onze video!

Over dit kantoor aan het Oorsprongpark 12

Zoals je hebt kunnen zien is deze kantoorruimte aan het Oorsprongpark in Utrecht een zeer unieke locatie. Het monumentale pand vindt haar oorsprong in 1823 en is een plaatje om te zien. Wie wil er nu niet werken in zo’n prachtig oud en statig gebouw?! Dit, gecombineerd met de altijd gastvriendelijke ontvangst en uitgebreide serviceniveau, zorgt voor veel enthousiaste reviews en huurders. De groene omgeving en de directe nabijheid van het bruisende centrum van Utrecht maken het plaatje helemaal compleet. Hieronder vind je een greep uit de reviews van ondernemers.

Image
Reviews aan het Oorsprongpark 12 in Utrecht

Interesse?

Is je interesse gewekt door de positieve reviews en/of het kantoorgebouw zelf? Neem dan eens contact op. Onze specialisten helpen je gratis aan een nieuw kantoor en regelen vandaag nog een bezichtiging voor je!