Outstanding Office Space: Niastraat 1 Utrecht

Niastraat 22 in Utrecht - Outstanding Office Space

Er zijn een aantal factoren die een kantoorruimte of gebouw echt onderscheiden. Locatie, exterieur, interieur, community, bereikbaarheid, faciliteiten en services. Al deze factoren dragen bij aan de waardering van het kantoor. Het is natuurlijk een kunst om alle huurders perfect te voorzien in hun wensen en eisen. Business centers zijn hier doorgaans erg goed. The Office Operators (TOO) is zo’n business center concept dat het buitengewoon goed doet en dat zie je terug in hun reviews.

De Niastraat 1 is een Outstanding Office Space!

TOO is dus een echte topper onder de business centers. Je kunt naast de standaard werkplek of privékantoren ook vaak kiezen om grotere vloeroppervlakten te huren met de extra faciliteiten en services van het business center. Naast een business center waar alles mogelijk is blinkt dit kantoor in Utrecht uit op verschillende vlakken. Bekijk daarvoor de video of lees de reviews van huurders en ondernemers die hier naar een nieuw kantoor gekeken hebben! De video staat hieronder:

Over de Niasstraat 1

Dit kantoor aan de de Niastraat 1 in Utrecht is een aantrekkelijk gebouw. De binnenkant ziet er strak en modern uit. Dit gecombineerd met het altijd vrolijke en behulpzame team van Alexandra zorgt voor een mooie combinatie van kantoor, faciliteiten en services die gewoon erg fijn is voor huurders. Niet voor niets groeit TOO al jaren ontzettend snel en komen er steeds meer locaties bij. Op slechts 5 minuten van Utrecht CS is de bereikbaarheid van dit specifieke kantoor bovendien bijzonder goed. Een welverdiende Outstanding Office Space dus!

Reviews

Image
Reviews van de Niasstraat 1 in Utrecht