Outstanding Office Space: Kraanspoor

Outstanding Office Space: Kraanspoor

Als verhuurder van kantoorruimte is het belangrijk om jezelf te onderscheiden van de rest. De tijd van het oude grijze en vooral saaie kantoor zijn over. Ondernemers zoeken steeds vaker naar een aantrekkelijk inspirerend kantoor waar zij samen met hun medewerkers heerlijk kunnen werken. De looks zijn niet het enige belangrijke, locatie, services en faciliteiten spelen een grote rol. Deze factoren kunnen een kantoorruimte of gebouw echt onderscheiden. Regus heeft aan het Kraanspoor in Amsterdam Noord zo’n locatie die alles heeft. Benieuwd? Lees en bekijk hieronder waarom dit zo’n uniek kantoor is.

Kraanspoor is een Outstanding Office Space!

Regus beschikt over meerdere bijzondere kantoren in Amsterdam, maar Kraanspoor is misschien wel één van de meest unieke locaties van de grootste aanbieder van flexibele kantoren. Dit kantoor bevindt zich op het NDSM-gebied, wat al een unieke locatie is, maar het gebouw zelf is misschien nog spectaculairder. Het kantoor is namelijk gebouwd op een oud spoor voor een kraan die goederen overhevelde vanuit schepen.

Bekijk onze video hieronder:

Over Kraanspoor

Het kantoor Kraanspoor bevindt zich niet alleen op een unieke plek, maar dankzij het oorsprokelijke kraanspoor torent zij hoog boven de omgeving uit. Dit zorgt voor een uniek uitzicht over het IJ en en nabije omgeving. Naast het kantoor en de omgeving blinkt Regus natuurlijk uit in het leveren van faciliteiten en services. Als huurder kom je ook op deze locatie niets tekort. “A great place to work,” aldus Boy van Vugt (Teamlead Sales Amsterdam).

Reviews:

Image
Kraanspoor Reviews