Outstanding Office Space: Koningin Julianaplein 10, Den Haag

Outstanding Office Space: Koningin Julianaplein 10 in Den haag

Het is weer tijd om een Outstanding Office Space Award in Den Haag uit te reiken. Een prijs die je niet zomaar naar binnen sleept. Deze prijs kun je als verhuurder winnen op basis van de reviews van de huurders en potentiële huurders. Dit kantoor heeft in totaal 7 reviews weten te verzamelen en is daarmee winnaar van deze prestigieuze prijs! Onder andere de faciliteiten en de ligging maken dit kantoor een Outstanding Office Space.

Het Koningin Julianaplein 10 is een Outstanding Office Space!

De ligging in Den Haag Centraal maakt dit een uitmuntende plek om binnen enkele minuten naar locaties te gaan zoals het internationaal gerechtshof, het financiële gebied en het ambassade gebied. Dit maakt dit kantoor een geweldige hoofdkwartier voor je bedrijf. "Met de faciliteiten en locatie is het Koningin Julianaplein 10 een geweldige locatie om je als bedrijf te vestigen. Binnen enkele minuten ben je in de binnenstad."

Over het Koningin Julianaplein 10

In dit kantoor zitten al verschillende soorten bedrijven die het altijd fijn met elkaar kunnen vinden. Het beschikt ook over flexplekken, vergaderruimtes en gewone kantoorruimtes. Voor ieder soort bedrijf is hier een juiste oplossing voor te vinden.

Reviews over het Koningin Julianaplein 10

Image
Reviews van koningin Julianaplein 10 in Den Haag