Outstanding Office Space: Joan Muyskenweg 22

Het kantoor aan de Joan Muyskenweg 22 in Amsterdam heeft de outstanding office space award gewonnen

Huurders kijken naar allerlei aspecten wanneer zij zoeken naar een kantoor en wanneer zij een kantoor bezichtigen. Natuurlijk is online een goede presentatie met feedback van andere ondernemers ontzettend waardevol. Dit trekt websitebezoekers over de streep om ervoor te kiezen ergens te bezichtigen.

Als zij dan eenmaal gaan bezichtigen is het ontvangst belangrijk. De eerste indruk die de verhuurder geeft speelt daarbij een belangrijke rol. Evenals het gebouw zelf, het interieur, de faciliteiten en services. Flexas.nl weet dit als geen ander en heeft daarom de Outstanding Office Space Award geïntroduceerd.

De Joan Muyskenweg is een Outstanding Office Space!

Bij dit kantoor aan de Joan Muyskenweg 22 is alles uitstekend voor elkaar! Er komen daarom ook veel goede beoordelingen binnen. Benieuwd waarom? Bekijk dan de video en reviews hieronder.

Joan Muyskenweg 22 (4 sterren)

Het kantoor in Amsterdam aan de Joan Muyskenweg 22 is al jaren een Flexas.nl favorite. Nora is degene die de award in ontvangst mag nemen en terecht, want zij zorgt er altijd voor een fantastische ervaring bij potentiële huurders. Dit prachtige kantoor valt in de smaak bij iedereen. Van de inrichting tot de het service niveau. Alles klopt!

Reviews over de Joan Muyskenweg 22

Image
Reviews van de Joan Muyskenweg 22