Ontwikkelingen op de kantorenmarkt in Den Haag

de kantorenmarkt in Den Haag

Wat zijn de ontwikkelingen in de kantorenmarkt in Den Haag?

Kantoorruimte huren in Den Haag

De kantorenmarkt in Den Haag en omgeving ontwikkelt zich snel. Dit komt door het grote en zeer diverse aanbod van kantoorruimtes in combinatie met de groeiende vraag naar kantoorruimte in Den Haag. Dit samen zorgt voor een stabiele en goed lopende markt. Ondernemers in Den Haag kunnen kiezen uit een breed aanbod van diverse soorten bedrijfshuisvesting. Eeen full service kantoorruimte kan een goede keus voor zowel beginnend als ervaren ondernemer zijn. Deze bieden naast de kantoorruimte, bedrijfsruimte en werkplekken veelal aanvullende faciliteiten als receptie, vergaderruimte, secretaresses, beveiliging en algemene lunchfaciliteiten. Hierdoor kan je als ondernemer focussen op je core business en hoef je niet bezig te zijn met randzaken. 

Algemene lunchfaciliteit in de Bezuidenhoutseweg 72-80 kantorenmarkt in Den Haag

Fullservice kantoorruimte huren is ondernemers ontmoeten

In een fullservice kantoor wordt meestal kleinschalige kantoorruimte aangeboden die ook voor korte termijn en met flexibele voorwaarden gehuurd kunnen worden. Daarnaast is het vaak mogelijk om een flexplek of werkplek te huren. Een ander groot pluspunt zijn de verschillende bedrijven en ondernemers die ook gehuisvest zijn in het bedrijfsverzamelgebouw. Via de algemene ruimtes worden ontmoetingen tussen huurders gefaciliteerd. Hier kunnen gesprekken ontstaan tussen mede huurders die misschien wel uitbloeien tot een voortvarende samenwerking met een positief effect op het bedrijfsresultaat. Bovendien kunnen ondernemers hier kennis delen door middel van conversatie, evenementen en presentaties. Goede voorbeelden fullservice kantoren zijn onder andere; Zuid Hollandlaan of Anna van Buerenplein hier zijn onmoetingsplekken gecreëerd waardoor het kantoor veel meer is dan alleen een plek om te werken. Daarnaast is er het afgelopen jaar een groot kantoorpand in Den Haag (langs de A4) geopend met alle faciliteiten die een hedendaagse ondernemer nodig heeft. 

Samenwerkend op kantoor is een voorbeeld van de kantorenmarkt in Den Haag

Populaire kantoorruimte in Den Haag

In het algemeen kan je stellen dat de kantoren in het centrum van Den Haag het populairst zijn. In dit gebied zie je veel leuke kantoren, met name in het Zeeheldenkwartier. Het kantoorpand aan het Noordeinde Den Haag is bijvoorbeeld zeer uniek! Dit kantoor ligt direct tegenover paleis Noordeinde in Den Haag. Bent u opzoek naar een nieuw kantoor in Den Haag? Kijk dan eens op onze website Flexas.nl Den Haag of neem contact op met één van onze specialisten. Zij staan altijd voor je klaar! Flexas.nl helpt je gratis en vrijblijvend de meest geschikte kantoorruimte te vinden.