Nieuwe BNR Commercial opgenomen!

Tags

Nieuwe BNR Commercial opgenomen

Flexas.nl vliegt deze week meteen uit de startblokken. We waren vanochtend namelijk op bezoek bij onze vrienden van BNR om onze vernieuwde radiocommercial op te nemen. Na drie jaar dezelfde commercial was het tijd voor een nieuwe versie!

Het is natuurlijk wel altijd een wikken en wegen over wat er precies in moet komen. Niet eenvoudig, want we willen natuurlijk graag al onze USP’s zo goed mogelijk naar voren laten komen en echt onze meerwaarde tonen. Uiteindelijk valt de keuze op:

Hoeveel vierkante meter heb ik nodig voor mijn nieuwe kantoor en wat zijn de mogelijkheden met mijn budget? Vraag het Flexas.nl. Een kantoorruimte vinden was nog nooit zo makkelijk. Flexas.nl

Eenmaal aangekomen bij BNR worden we hartelijk ontvangen en kunnen wij eigenlijk direct door naar de studio. We zitten met precies dezelfde mensen als drie jaar terug en het voelt bijna vertrouwd. In de studio gaat het allemaal snel. Na de eerste opnames worden er nog een aantal aanpassingen in tekst en toon aangebracht om tot het eindresultaat te komen. Iedereen draagt bij een het eindresultaat en zo komen we tot de beste commercial.