NHL Hogeschool wint feedback kwartaalprijs Q2 2017

Tags

NHL Hogeschool wint feedback kwartaalprijs van Flexas.nl

Bij Flexas.nl helpen we dagelijkst talloze organisaties aan een geschikte kantoorruimte. Hierbij is er altijd één belangrijke regel: de klant is koning! Iedereen in ons team streeft dit na en doet zijn uiterste best om klanten zo goed mogelijk te helpen in hun zoektocht naar een kantoor.

Reviews over Flexas.nl

Omdat wij zoveel klanten aan een nieuw kantoor helpen is het natuurlijk ook fijn om te weten wat zij van onze dienstverlening vinden en hoe zij deze beoordelen. Daarom werken wij samen met de Feedback Company. HIerdoor kunnen klanten ons in slechts enkele minuten beoordelen en kunnen wij weer leren van hun feedback. Op basis hiervan proberen wij onze dienstverlening continu te verbeteren.

Als bedankje voor iedereen die ons feedback geeft verloten wij ieder kwartaal een prijs onder de inzendingen.

En de winnaar in Q2 2017 is…

De winnaar van de feedback kwartaalprijs in Q2 2017 is Jolanda van NHL Hogeschool! Wij hebben haar geholpen bij haar zoektocht naar een kantoorruimte in Zwolle. NHL is een hogeschool met locaties in Leeuwarden, Groningen, Zwolle en zelfs op Terschelling. NHL biedt haar student een breedt aanbod van studies. Denk hierbij aan richtingen van Accountancy en bedrijfseconomie tot bouwkunde en voedingsmiddelentechnologie.

Feedback van NHL Hogeschool

Feedback beoordeling van NHL Hogeschool over Flexas.nl

Bedankt!

Bedankt voor het invullen van onze feedback en succes in jullie nieuwe kantoor!

Eerdere winnaars dit jaar:

Feedback kwartaalprijs Q1 2017