MyOffice wint drie Flexas Outstanding Office Space Awards!

MyOffice wint drie Flexas Outstanding Office Space Awards!

Niet één, niet twee maar DRIE Outstanding Office Space Awards! MyOffice heeft met 3 fantastische kantoorlocaties deze awards zeer terecht gewonnen. Het zeer succesvolle MyOffice concept is met kantoren in onder andere Utrecht, Zwolle en Groningen echt outstanding te noemen. Bekijk hieronder waarom deze locaties de Flexas Outstanding Office Space Award hebben gewonnen!

Wij gingen langs in Utrecht en interviewden de locatiemanagers van de winnende locaties.

Computerweg 22, Utrecht

De Computerweg 22 in Utrecht heeft 18(!) reviews verzameld. Met een gemiddelde beoordeling van een 4.9/5 is dit echt outstanding te noemen. Er wordt heel veel gezegd over de gezellige sfeer in het kantoor, de mooie ingerichte kantoren en de flexibiliteit. Kortom, een locatie waar je echt ontzorgd wordt. Het kantoor in Utrecht is tevens heel goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het beschikt ook over een eigen parkeerterrein.

Image
Outstanding office space award winnaar Utrecht aan de Computerweg 22

Winschoterdiep 50, Groningen

De Winschoterdiep 50 is een heel bijzondere kantoorlocatie. Met een gemiddelde beoordeling van een 4.8/5 (12 reviews) is dit ook een kantoor met een fantastische gemiddelde rating. Het kantoor heeft een totale oppervlakte 18.000m2 en een heeft een hele mooie grote open brasserie. Genoeg ruimte om te groeien dus!

Image
Outstanding Office Space Award Winnaar in Groningen aan de Winschoterdiep

 

Assendorperdijk 1, Zwolle

Dit kantoor aan de Assendorperdijk 1 in Zwolle beschikt over een eigen parkeerterrein en is gelegen op loopafstand van het centrum! Deze locatie heeft een gemiddelde beoordeling gekregen van een 4.9/5 (12 reviews). De geweldige lunchfaciliteiten worden geroemd, net als de morderne inrichting en de flexibiliteit van MyOffice. Al met al een geweldige service! Ook zijn er heel veel werkplekken beschikbaar waar je je even kunt afzonderen en even rustig een belletje kunt plegen.

Image
Outstanding Office Space Award winnaar in Zwolle aan de Assendorperdijk 1