Miquel van Dongen start als online marketeer bij Flexas.nl

Nieuwe aanwinst Miquel van Dongen van start bij Flexas.nl

Flexas.nl heeft er sinds januari weer een nieuwe aanwinst bij. Miquel versterkt het online marketing team als stagiair. Met zijn kennis op het gebied van multimedia design kan Flexas.nl nog verder uitbouwen. Miquel is 21, woont in Amsterdam en studeert momenteel nog Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens zijn studie is Miquel uitgegroeid tot een echte ondernemer en is naast zijn stage bij Flexas.nl nog altijd druk bezig met zijn bedrijf Backslash, die hij vanuit de minor ondernemerschap heeft opgericht.

“Ik was ongeveer een half jaar geleden op zoek naar kantoorruimte voor mijn bedrijf. We waren aan het groeien en hadden meer ruimte nodig om personeel in dienst te kunnen nemen. Ik kwam na wat zoekopdrachten eigenlijk direct uit op Flexas.nl. Na meerdere contactmomenten hebben we er uiteindelijk toch voor gekozen om niet te verhuizen met het bedrijf. Wel was ik zeer onder de indruk van de strategie van Flexas.nl en heb dit aangegrepen om contact op te nemen voor mijn stage! Toen ik hier voor het eerst binnenkwam vroeg ik meteen of mijn aanvraag en contactgegevens nog in het systeem stonden, en ja dat staan ze nog steeds. Toch wel grappig hoe sommige dingen lopen in het leven.”

Miquel is al zijn hele leven bezig in de online wereld. Al op 16 jarige leeftijd kreeg hij een bijbaantje aangeboden als webdesigner bij een grote partij in Aalsmeer. Miquel, die toen nog op de middelbare school zat, rolde vervolgens verder in deze wereld wat hem uiteindelijk heeft gemaakt tot de persoon die hij nu is. Naast het werk staat Miquel graag te darten in de kroeg met vrienden, is met zijn seizoenkaart van Ajax vaak te vinden in de ArenA en speelt daarnaast ook elk weekend een pot voetbal met zijn vriendenteam.

Wij wensen Miquel heel veel succes en kijken uit naar een positieve samenwerking!