Kantorenmarkt Utrecht biedt steeds meer flexibiliteit

Bij Flexas.nl zien we dat de flexibele werkplekken in een razend tempo terrein wint in de kantorenmarkt in Utrecht. Zowel startups als gevestigde bedrijven en multinationals willen zo efficiënt mogelijk werken en het liefst vlakbij huis. Steeds vaker zien we dat het kantoor meer een ontmoetingsplaats wordt waar op een informele manier genetwerkt wordt en er zo nieuwe business ontstaat. Bovendien zijn door technologische ontwikkelingen een vaste werkplekken niet langer nodig. Zo maken laptops, tablets en smartphones het mogelijk om flexibel te werken vanuit huis, in een Grand Café of in een business centre.

Kantorenmarkt in Utrecht: groeiend aantal business centers

Business centers worden steeds belangrijker in de kantorenmarkt in Utrecht en deze nemen dan ook in aantallen toe. Vooral business centers met full service kantoorconcepten worden steeds populairder. Deze full service concepten ontzorgen de huurders op zoveel mogelijk manieren waardoor zij zich kunnen richten op hun core business. De keuze om kantoorruimte te huren in een business center of bedrijfsverzamelgebouw is dan vaak een logische keuze. De verschillen en de voor-en nadelen tussen een business center en bedrijfsverzamelgebouw zijn hier na te lezen. Flexasl.nl zet een aantal van deze business centers in Utrecht voor je op een rij.

Papendorpseweg 100Kantoorruimte huren Papendorpseweg 100 kantorenmarkt in Utrecht

Deze markante en representatieve kantoortoren in Papendorp is één van de meest centrale en aansprekende zaken locaties van Utrecht. Het is een uitdagende omgeving waar onder andere Bol.com gevestigd is maar welke ook ruimte biedt aan kleinere bedrijven. Dit business center huisvest niet alleen een diversiteit aan kleine en grote bedrijven, maar brengt ze ook samen. Door allerlei evenementen en activiteiten de organiseren wordt onderling netwerken en kennisdeling hier ontzettend gestimuleerd. Als huurder profiteer je in dit business center optimaal van alle voorzieningen en diensten, zoals gezamenlijke vergader- en congresfaciliteiten, ontvangst van gasten of het regelen van een zakelijke lunch. Lees meer. 

Papendorpseweg 93Kantoorruimte huren Papendorpseweg 93 kantorenmarkt in Utrecht

 Op 17 december as. worden hier de deuren geopend van een 5 sterren full service kantorenconcept. De locatie maakt onderdeel uit van een inspirerend kantoren netwerk. Met onder andere een espresso bar, een good food restaurant, high level fitness, pop ups winkels en nog veel meer is dit business center een absolute meerwaarde voor het gebied. Er worden virtuele kantoren, vergaderruimtes en flexibele werkplekken aangeboden. Alle ruimtes zijn van alle gemakken voorzien om jouw werk nog efficiënter te maken. Kortom een ideale plek om succesvol te zijn en waar elke ontmoeting leidt tot nieuwe ideeën! Lees meer. 

Arthur van Schendelstraat 650Kantoorruimte huren Arthur van Schendelstraat 650 kantorenmarkt in Utrecht

Het voormalige gemeente huis van Utrecht is volledig omgebouwd tot dé place to be voor bedrijven van deze tijd. Niets voor niets is dit kantoor dan ook uitgeroepen tot het 'Kantoor van de Maand' in november 2015. In dit kantoor staat het centrale hart centraal welke dient als ontmoetingsplek voor ondernemers. Het is een uniek landelijk netwerk voor bedrijven die op zoek zijn naar flexibiliteit, goede voorzieningen en een plek om te inspireren en geïnspireerd te worden. Hier is het mogelijk om geheel eigen kantoorvloeren te huren van ca 1.000 m2 of een compleet ingerichte kantoorruimte of werkplek op de begane grond. Hier vind je ook de ontmoetingsplek welke zo belangrijk is in dit gebouw met een gezellige bar en restaurant. Lees meer.

Papendorpseweg 99 Kantoorruimte huren Papendorpseweg 99 kantorenmarkt in Utrecht

Dit business center is afgelopen zomer geopend. Het kantoor maakt onderdeel uit van een landelijk opererend netwerk. De locatie biedt flexibele werkplekken en kantoren met veel licht en ruimte en een moderne inrichting. Het kantoor is kleurrijk en functioneel, om zo elke ondernemer zich hier prettig te laten voelen. Je kunt alle extra services zelf toevoegen: internet, antwoordservice, telefonie. Zo betaal je nooit teveel en profiteer je optimaal van de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Wil je hier huren? Wees er dan snel bij, want de meeste kantoren zijn al verhuurd! Lees meer.

Zonnebaan 9-21 Kantoorruimte huren Zonnebaan 9-21 kantorenmarkt in Utrecht

Dit business center wordt op dit moment verbouwd en zal naar verwachting in het voorjaar van 2016 open gaan. De verbouwing heeft al doel om nog meer kleinere bedrijven te kunnen huisvesten. Service en persoonlijk contact wordt hier erg belangrijk gevonden. Om die reden huren bedrijven graag voor langere periode op deze locatie. Zo zijn onder andere Kühne Nagel, HEMA en Danone al langere tijd huurder. Hierdoor heerst er een warme werksfeer in het gebouw. Ook op deze locatie geldt een goede prijs/kwaliteitverhouding en aantrekkelijke services. Lees meer. 

Ben jij op zoek naar een kantoorruimte of een werkplek in Utrecht en ben jij nieuwsgierig geworden naar één van bovenstaande business centers? Neem contact met ons op en wij helpen je graag gratis en vrijblijvend bij het vinden van jouw ultieme kantoorruimte! 

Wat onze klanten zeggen over Kantorenmarkt Utrecht biedt steeds meer flexibiliteit

Schrijf een beoordeling over Kantorenmarkt Utrecht biedt steeds meer flexibiliteit

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.