Kantoren met een koninklijk tintje

Een kantoorruimte met een koninklijk tintje

Het is 27 april en dat betekent dat de leukste dag in Nederland alweer is aangebroken: het is Koningsdag! Voor deze dag zet Flexas.nl een aantal kantoren op een rij met een koninklijk tintje. 

Vorstelijke kantoorgebouwen

koninklijk kantoorgebouw        oranje kantoorgebouw        oranje campus

Een gebouw dat gevestigd is op de Prins Willem-Alexanderlaan in Apeldoorn, moet wel een koninklijk tintje hebben. Het kantoorgebouw heeft als naam 'Prins Gebouw' en ziet er uit als een kroontje. Mocht hier gewerkt worden op koningsdag, dan gebeurt dat tenminste wel in stijl. Een ander koninklijk gebouw is gevestigd op de Kingsfordweg in Amsterdam, te zien op de middelste foto. Zowel de straatnaam als het gebouw straalt iets koninklijks uit. Het laatste gebouw is de High Tech Campus in EindhovenMet een oranje uiterlijk past dit gebouw perfect bij koningsdag. 

Oranje kantoorruimtes

kantoorruimte met oranje muur        kantoorruimte met oranje bekleding        ruimte met tulpenbehang

Sommige kantoorpanden zien er van binnen zeer vorstelijk uit. Met de aanwezigheid oranje tinten passen deze kantoorruimtes perfect bij deze feestelijke dag. Op de bovenste foto's zijn het Sciencepark in Amsterdam te zien, de Helmholtzstraat in Amsterdam Oost en de Startbaan in Amstelveen. Hieronder zijn kantoorruimtes in de Hendrik van Viandenstraat in Amersfoort, de Wisselweg in Almere en de Stadsring in Amersfoort afgebeeld. 

een oranje muur in de kantoorruimte        kantoorruimte met oranje kleed        oranje trap

Een koninklijke inrichting

oranje accessoires in de ruimte        oranje gordijnen in de ruimte        kantoorgebouw met koninklijk tintje

Deze kantoorgebouwen zelf hebben geen vorstelijke uitstraling, maar de inrichting van de kantoorruimtes hebben wel een koninklijk tintje. Op de foto's zijn, van boven naar onder, de volgende kantoren afgebeeld: de Oudezijds Achterburgwal in Amsterdam, de Hofhoek in Rotterdam en de Orteliuslaan in Utrecht. Moet je zelf werken op koningsdag en wil je dit wel in stijl doen? Er zijn een heleboel manieren om het kantoor op te vrolijken. Koop bijvoorbeeld oranje vlaggetjes voor in de kantoorruimte, deel mandarijnen uit tijdens de lunch en vier het einde van de werkdag met confetti en oranje tompouchen. Daarnaast zitten er nog andere positieve aspecten aan het werken in een oranje kantoorruimte. De kleur oranje zorgt namelijk voor creativiteit en mensen worden vrolijk van deze kleur. Reden genoeg om deze koningsdag in stijl te werken.