Kantoor van de maand: september 2017

Tags

Het is alweer september en daarom is het tijd voor het kantoor van de maand! Deze keer is het kantoor van de maand splinternieuw! Het net ontwikkelde  hypermoderne kantoor dat alles biedt wat een moderne ondernemer zich maar kan wensen. Wij feliciteren Frame Offices met hun prachtige pand aan het Kennemerplein in Haarlem!

Kantoor op maat

Aangezien dit een nieuw kantoor is zijn er veel mogelijkheden qua indeling van de verdiepingen! De mogelijkheden variëren van open space kantoren tot je eigen privé kantoor (eventueel opgedeeld in verschillende ruimtes). Het pand staat nog leeg dus wees er snel bij om al je wensen uit te laten komen!

Service die je verdient

Dit kantoor heeft een hoog serviceniveau. Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen door de receptionistes. Tijdens de lunch, borrel of voor een kopje koffie kan je altijd terecht in het grand café. Ook beschikt het pand over ICT ondersteuning en een stomerij/schoenmakerij.

Bij de huur van het pand zijn het gebruik van de algemene ruimtes, receptie, verwarming/koeling, licht, water, schoonmaak faciliteiten en internet inbegrepen. Je komt hier dus nooit voor verrassingen te staan en hoeft alleen nog los een vergaderruimte huren, mits je deze niet al in je eigen kantoor verwerkt. Zo voldoet dit pand aan de verwachtingen van het moderne bedrijfsleven.

Bereikbaarheid van het kantoor van de maand september

De kantoorruimte is zeer goed te bereiken, sterker nog:  het ligt op de meest centrale locatie in Haarlem, aan de achterkant van Station Haarlem! Wil je niet per trein komen maar met de auto? Het pand is ook zeer goed te bereiken via de N200. Eenmaal aangekomen zijn er meer dan genoeg parkeerplaatsen. Dat is natuurlijk erg prettig wanneer er klanten of zakenrelaties langskomen. Dus geen zorgen over parkeren of bereikbaarheid in dit kantoor!

Look and Feel

Zoals eerder gezegd heeft het kantoor een moderne look. Als je naar binnen loopt merk je direct dat er goed nagedacht is over de indeling en inrichting. De hippe inrichting in combinatie met de industriële sfeer zorgen voor een prachtig effect en een heerlijke werkplek waar jouw bedrijf kan excelleren! Een deel van het kantoor kijkt bijvoorbeeld uit over het station, hierdoor is er altijd wat te zien!

Ervaar het zelf!

Interesse?

Geïnteresseerd in dit kantoor of jouw kantoor als kantoorruimte van de maand? Neem contact op met de specialisten van Flexas.nl!