Kantoor van de Maand: september 2016

Iedere maand selecteert Flexas.nl het Kantoor van de Maand. Dit gebeurt op basis van populariteit, klantvriendelijkheid en originaliteit. September staat nog steeds in teken van de vakantieperiode en daarom zijn we op zoek gegaan naar een kantoorruimte op Schiphol

Internationaal kantoorruimte huren op Schiphol

Het kantoor aan de Evert van de Beekstraat 104 is onderdeel van een groot internationaal kantoren- en werkplekken concept. Het kantoor is werkelijk geschikt voor iedereen, van zelfstandig ondernemers tot grote internationale bedrijven. Met 59 locaties in Nederland en 3000 locaties ove de hele wereld maak je als huurder onderdeel uit van een groot wereldwijd netwerk binnen een professionele zakelijke omgeving.

                   Kantoorruimte huren schiphol

Het business center is zo ingericht dat je er nóg productiever kunt werken. Het kantoor is gevestigd in een ruim, modern gebouw en ligt midden in een prachtig aangelegde tuin. Zodra je het spectaculaire atrium binnenstapt, voelt deze plek meteen vertrouwd. Het atrium is ruim en licht, maar biedt ook talloze voorzieningen. Naast het business center vind je hier alles wat je nodig hebt, van restaurants en cafés tot winkels en een kinderdagverblijf. Deze unieke locatie bij het vliegveld ligt bovendien vlak bij winkelcentrum Schiphol Plaza, een treinstation waar hogesnelheidstreinen stoppen en het vliegveld zelf – alles slechts op 8 minuten lopen. Er is geen plek in Nederland meer dynamisch, een wereld waar mensen samenkomen en elkaar vinden. De 24/7 mentaliteit van Amsterdam Airport Schiphol heeft een sterke aantrekkingskracht op ondernemers uit binnen- en buitenland.

Het concept van deze flexibele kantoren aanbieder

Je kiest hier helemaal zelf hoe je wilt werken. Flexibele werkplekken voor een uur, een dag of zoveel jaren als nodig. Ze hebben dit heel eenvoudig gemaakt met all-in prijzen. Zo huur je een vast kantoor met volledig ingerichte werkplekken, inclusief IT-faciliteiten, voor één persoon of een heel team. Of een bureauruimte in een gezellige gedeelde omgeving. Voor welke manier van werken je ook kiest, je alle ruimtes zijn volledig ingericht en uitgerust. Je kunt zo binnenlopen, inpluggen en meteen aan de slag!

                Regus Schiphol

Het bestaat ook tot de mogelijkheden om je hier als bedrijf slechts in te schrijven met een virtueel kantoor. Zo profiteer je wel van een professioneel adres, telefoonbeantwoording en een zakelijke postservice, maar ben je niet gebonden aan een vaste werkplek.

Ben jij een echte digital nomad en ben je dagelijks veel onderweg? Dan biedt dit kantoren- en werkplekken concept dé oplossing voor jou! Met wereldwijde toegang tot werkplekken waar je zo kunt binnenlopen en met diverse niveaus van lidmaatschap geschikt voor alle budgetten en manieren van werken. Zelf voor een huren van een vergaderruimte kun je hier terecht: Professionele werkplekken voor bijeenkomsten, pitches, trainingen en sollicitatiegesprekken, met wifi, projectoren, whiteboards en ondersteuning van het hospitality team!

Dankzij het aanbod aan verschillende soorten kantoren en ons groeiende aanbod van mobiele, virtuele en vervangende oplossingen, kunnen wij mensen en bedrijven helpen om te werken waar ze willen, wanneer ze willen, hoe ze willen en tegen een betaalbare prijs.

Het kantoor is niet alleen flexibel in het aanbieden van verschillende manieren van werken, maar ook in de kosten. Zo huur je fulltime voor een vast bedrag, parttime met een pakket van 5 of 10 dagen of download de app en betaal slechts voor wat je gebruikt!

All-inclusief kantoorruimte huren

Wanneer je een kantoorruimte hebt gevonden voor jouw bedrijf ben je er nog niet. Dit kantorenconcept neemt alle rompslomp van beheer en onderhoud voor je uit handen: 

 • Uitgebreide receptiediensten, van ontvangst, tot telefoonbeantwoording en emailverwerking.
 • Een gemeenschappelijke keuken met faciliteiten voor thee en koffie
 • Business lounges en kleinere pauzeruimtes
 • Alle kosten van nutsvoorzieningen inbegrepen
 • Schoonmaak en onderhoud van het kantoor
 • 24/7 beveiliging van het gebouw
 • Administratieve ondersteuning zoals het sorteren van documenten of het regelen van koerierdiensten
 • Toegang tot printer, scanner en kopieerapparaat
 • Modern en ergonomisch kantoormeubilair

Maar denk ook aan IT- en telecom-infrastructuur van wereldklasse zonder dat je je druk hoeft te maken over contracten en onderhoud:

 • Veilig internet en wifi van topklasse
 • Telefoontoestel en telefoonlijnen
 • Gebruik van 50 miljoen hotspots met wifi-verbindingen over de hele wereld

Er is aan elk detail gedacht, zodat jij je kunt richten op je eigen bedrijf. 

Flexibel of tijdelijk kantoorruimte huren

De fundering van die kantorenconcept bestaat uit flexibiliteit: In ruimte en kosten maar ook in mogelijkheden. Zo is het hun missie om mee te veranderen wanneer uw bedrijf groeit of krimpt. Werkplekken uitbreiden of inkrimpen kan wanneer dat nodig is. Als je een werkplek huurt zonder die gezien te hebben en als je er tijdens jouw intrek in de eerste week niet tevreden over bent, dan kun je zonder kosten verhuizen naar een andere werkplek.

Verder kun je je eigen werkplek creëren met een breed scala aan opties die je naar wens kunt aanpassen: Kies de manier van werken die bij je past, configureer de inrichting van je werkplek, kies uit verschillende stijlen kantoormeubels en pas je werkplek aan met branding opties. 

Wereldwijd netwerk

Zorg voor een vaste basis op één locatie en maak vervolgens gebruik van het hele netwerk. Je hebt walk-in toegang tot het wereldwijde business lounge-netwerk op meer dan 2000 locaties en lounge-lidmaatschap op 800 luchthavens in de hele wereld, waaronder Schiphol, Eindhoven en Rotterdam

Locatie

Kantoorruimte huren Schiphol?

Wil jij graag een kantoor huren op Schiphol? Neem dan even contact op met één van onze kantoorruimte-specialisten.