Kantoor van de maand: oktober 2017

Tags

Iedere maand zet Flexas.nl een kantoor in het zonnetje, dit keer is het de beurt aan het kantoor aan de Europalaan 6 in Den Bosch! Dit net verbouwde kantoor heeft echt karakter en is een bijzonder verschijning, zowel van binnen als van buiten. Daarom is dit het kantoor van de maand oktober 2017!

Een kantoor met karakter

Dit kantoor heeft karakter, dat staat buiten kijf wanneer je aan komt rijden. Het is direct te zien dat dit een toplocatie is. De geometrische vormen en het spiegelglas zorgen voor een bijzondere verschijning. Dit in combinatie met de witte tegels aan de buitenkant maken dit gebouw tot een echte eyecatcher! Dit zal een positief effect hebben op zowel medewerkers als klanten en zakenrelaties die op bezoek komen!

Het karakter is niet alleen van buiten merkbaar, maar ook binnen terug te zien.

Het interieur en de indeling

Eenmaal binnen valt het meteen op dat overal aandacht aan besteed is. Van het coole zwarte industriële plafond met alle buizen en systemen inzicht tot de vloeren en de inrichting. Het prachtige contrast tussen het zwarte plafond en de witte muren geven het kantoor een moderne hippe look. Samen met de grote dynamische open ruimtes, moderne inrichting en kunst/gravity aan de wanden komen alle facetten van dit kantoor samen tot een kantoor dat de titel van kantoor van de maand waardig is!

Service op maat

Een kantoor is tegenwoordig niet meer de lege huls die het ooit was. Naastg de goed doordacht indeling en inrichting biedt dit kantoor zijn huurders allerlei handige services. Hierdoor kunnen ondernemers zich focussen op waar ze goed in zijn, hun core business! Het mooie van deze locatie is dat het afnemen van deze services geen vereiste is. De ruimtes kunnen ook conventioneel verhuurd worden. Het staat je verder vrij om de ruimte zo aan te passen zoals jij dat wilt! Daarbij komt de mogelijkheid om gebruik te kunnen maken van een pantry en een grote eigen parkeerplaats!

Locatie en bedrijven in de omgeving

Dit kantoor heeft een gunstige ligging aan de rand van Den Bosch op het bedrijventerrein De Herven. Dit bedrijventerrein ligt naast de A2 en is dan ook goed zichtbaar. Er rijden iedere dag ontzettend veel auto’s langs waardoor dit kantoor duidelijk op een echte A-locatie ligt!

Op bedrijventerrein De Herven zijn bedrijven als SAP, Quintiq, Panasonic Netherlands en diverse andere grote bedrijven gevestigd. Genoeg bedrijven om mee samen te werken dus!

Ervaar het zelf

Interesse?

De beschikbare ruimte in dit kantoor wordt met de dag minder. In het business center gedeelte zijn nog slechts drie kantoren beschikbaar. Er is nog wel ruimte op de verdiepingen hierboven.