Kantoor van de Maand: oktober 2016

Iedere maand selecteert Flexas.nl het Kantoor van de Maand. Dit gebeurt op basis van populariteit, klantvriendelijkheid en originaliteit. Voor de maand oktober gingen we op bezoek bij een schitterende kantoorlocatie in Haarlem voor ondernemers die flexibel willen werken in een open ruimte.

Historische werkplek in De Bolwerken

Midden in het centrum van Haarlem vind je in een bijzonder groene omgeving het kantoor aan Staten Bolwerk 1. Omringd door de paden van De Bolwerken en de Schotersingel ligt een 19e eeuws stadsvilla en voormalig koetshuis welke is getransformeerd tot trendy en moderne werkruimte. De villa met koetshuis ligt binnen het van rijkswege beschermde stadsgezicht Haarlem.

                 Kantoorruimte huren Staten Bolwerk 1 Haarlem

Na 1945 zijn destadsville en het koetshuis op het terrein met elkaar verbonden door een verdiepte en hoge kantoorruimte. Deze uitbreiding van het gebouw is volledig uitgevoerd met glas. Hierdoor krijgen de klassieke gebouwen een transparante en moderne uitstraling. Deze tussenschakel is volledig in gebruik genomen door een flexibel werkplekconcept voor creatieve ondernemers. Het kantoor is ingericht met verschillende vaste werkplekken binnen een transparante open werkruimte. Elke huurder kan voor een vast bedrag per maand een vaste werkplek huren inclusief kabelinternet en wifi, een eigen afsluitbare kastruimte en onbeperkt goede koffie! Bovendien kun je gebruik maken van de volledig ingerichte vergaderruimtes. 

               Werkplek huren Haarlem  Flexwerken Haarlem

De open werkruimte heeft als doel de manier waarop we werken en de manier waarop we denken te vergroten. Zo kom je snel in contact met andere bedrijven en ondernemers en ontstaan er onverwachte ontmoetingen, creatieve ideeën en nieuwe business. Zo wordt er niet alleen in de ruimte gewerkt maar fungeert de ruimte ook als "playing space" voor informele overleggen, crowdsource events, exposities en presentaties en lezingen. 

   

Het kantoor ligt midden in het centrum van Haarlem op loopafstand van het NS-station. Het terrein is rondom afgesloten met een statig hekwerk. Om binnen te komen met de auto druk je op het belsysteem en opent het hek automatisch. Het schelpenpad leidt je verder het terrein op. Parkeren kan links en rechts van de gebouwen. Haarlem heeft een strategische ligging in de Randstad, op 15 minuten van Amsterdam en Schiphol. Het is de ideale woon- en werkplek en als niet te missen toeristische bestemming. Haarlem is het rustige zusje van Amsterdam, een stad met als kernwaarden oorspronkelijkheid, inspiratie en de menselijke maat. Een stad die voor menigeen letterlijk en figuurlijk een verademing is.

Wil jij een werkplek huren waar je dagelijks de exposure van je onderneming vergroot? Vraag onze kantoorruimtespecialisten naar de mogelijkheden!