Kantoor van de Maand Oktober 2015

Iedere maand selecteert Flexas.nl het kantoor van de maand. Dit gebeurt op basis van populariteit, klantvriendelijkheid en originaliteit. Dit keer is het kantoor van de maand oktober 2015 dit prachtige kantoor aan de Coolsingel in Rotterdam de winnaar.

Het concept in dit kantoor

Het concept van het kantoor van de maand oktober 2015 is ontstaan vanuit de hotelgedachte. Deze kantoorruimte is de kantoor variant van een vijfsterrenhotel. Het kantoorgebouw is zowel van binnen als van buiten bijzonder mooi en biedt haar huurders services van hoog niveau.

Kantoorruimte huren met tal van sevices

Naast de look en feel van een vijfsterrenhotel worden er diverse services met dit niveau van kwaliteit aangeboden. De facilitaire service wordt aangeboden op basis van behoefte en dus betaal je nooit meer dan je gebruikt. Je kunt in het kantoor in een inspirerende omgeving vergaderen, maar er zijn bijzonder veel andere services waar je ook gebruik van kunt maken. Denk hierbij aan:

Binnenkant kantoor van de maand oktober 2015

  • Post- en telefoondiensten, uitgevoerd door professionele receptionisten.
  • Office ondersteuning voor alle print en presentatie behoeften  
  • ICT diensten, de ICT afdeling kan alles binnen no-time oplossen en beschikt zelfs over een beveiligd datacenter.
  • Stomerij/schoenmaker, gewoon om het leven wat makkelijker te maken.

Hierdoor is het mogelijk om je volledig te focussen op je core business.

Flexibel huren van een kantoorruimte

De flexibiliteit is een belangrijk pluspunt als je hier kantoorruimte gaat huren. Het motto is niet voor niks: what you pay is what you get! Dit geldt zowel voor werkplekken en kantoorruimte als services en diensten. Als snel groeiende organisatie hoef je daardoor niet steeds te verhuizen. Je kunt het kantoor dat je huurt namelijk uitbreiden.

Meerdere bedrijven in één kantoor

Als je kantoorruimte wilt huren in dit kantoorgebouw zul je merken dat er een grote diversiteit aan bedrijven gevestigd is. Dit zorgt voor een fantastische (werk)atmosfeer en energie die motiveert en inspireert. Je komt binnen het kantoor dan ook veel in contact met andere organisaties en ondernemers. Dit wordt gefaciliteerd door de goed doordachte en ontworpen algemene ruimtes. Hier kun je mede huurders ontmoeten, kennis uitwisselen en samenwerkingen opzetten.

Het kantoor van de maand oktober 2015kantoorunit kantoor van de maand oktober 2015

Dit kantoorgebouw, genaamd het Erasmushuis, is samen met het Rotterdamse Postkantoor en het Gemeentehuis één van de weinige gebouwen die de bombardementen uit de tweede wereld oorlog overleefd hebben. Het Erasmushuis is dan ook een monumentaal gebouw met grote historie. In het verleden werd dit kantoorgebouw gebruikt door de Hollandsche Bank-Unie. Dat valt, eenmaal in het gebouw, ook direct op door de grote hoeveelheid marmer, messing en de hoogwaardige afwerking.

Huren in dit gebouw?

Dat is mogelijk! Je kunt hier een lidmaatschap afsluiten voor de Flexcampus met werkplekken en flexplekken. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een kantoorunit of kantoorruimte te huren. Dit kan al vanaf 20m2. Kijk voor meer informatie op Coolsingel 104 of neem contact op met een van onze kantoorruimte specialisten via 085-485 2184 / info@flexas.nl.