Kantoor van de Maand November 2015!

Iedere maand selecteert Flexas.nl het 'Kantoor van de Maand'. Dit gebeurt op basis van populariteit, klantvriendelijkheid en originaliteit. Het kantoor van de maand van november 2015 is in het Centrum van Utrecht en de absolute winning workplace! 

Het concept van dit kantoor

Dit kantoor tegenover het Centraal Station van Utrecht is de 10e verstiging binnen het full service en flexibele kantorenconcept. Het concept onderscheidt zich door het bruisende 'sociale hart' centraal te stellen in het kantoor, welke dient als ontmoetingsplek voor ondernemers. Flexibel werken wordt gestimuleerd door verschillende soorten werkplekken aan te bieden; flexplekken, 'Managed Offices' (ingerichte kantoren), kantoorruimtes op maat en vergaderfaciliteiten. Het is dé ultieme (net)werklocatie voor flexwerkers, start-ups, gevestigde bedrijven en multinationals. Het concept sluit perfect aan op de groeiende behoefte aan full service en flexibele huisvestingsconcepten in de kantorenmarkt. "Met deze 10e vestiging bieden wij een prachtige locatie binnen een uniek netwerk voor wie op zoek is naar flexibiliteit, goede voorzieningen in een inspirerende omgeving.”, aldus Johan Buijs, CEO.

Kantoor van de maand november 2015: Typisch Utrechts

Het kantoor is stijlvol ingericht, waarbij rekening is gehouden met de locatie: Utrecht Centraal. Dit hebben ze gedaan door de elementen van het full service concept te combineren met authentieke kenmerken uit de omgeving van het kantoor. Dit maakt de  inrichting dan ook alles behalve standaard. Zo vind je in de vergaderzalen of in loungeruimtes verschillende bezienswaardigheden van de stad Utrecht terug. Er zijn verschillende zones met iets typisch Utrechts: Utrecht Centraal Station, de Dom en Rotsoord.  Iedere zone heeft een gedicht, lied of citaat van een beroemde Utrechter, zoals Dick Bruna of Henk Westbroek. Door de inrichting en het open karakter van het kantoor is werken op deze locatie comfortabel en voelt het als een tweede thuis op kantoor. Daarom is dit kantoor ook uitgeroepen tot kantoor van de maand november 2015!

Van Start up naar Scale updeze kantoorruimte is het kantoor van de maand november 2015

Behalve de full service faciliteiten krijgt flexibiliteit hier een nieuwe betekenis. Je huurt alleen de ruimte die je nodig hebt, hoe en wanneer jij dat wilt. Je kunt kiezen voor een kantoor op maat waarbij je alles zelf in de hand hebt of je kiest juist voor een turn-key 'Managed Office': compleet ingericht. Flexibel betekent ook dat je kunt groeien of kunt krimpen in het aantal werkplekken. De Managed Offices, flexplekken, het sociale hart en het Grand Café vind je op de begane grond. De kantoor op maat-oplossingen op de etages. Daar mag jij de indeling en inrichting bepalen. Hoe je dit doet is aan jou, alleen of met hulp. Je kunt voor advies over de perfecte inrichting terecht bij één van de adviseurs. Je kunt het inrichten van jouw kantoorruimte zelfs compleet aan hen uitbesteden. 

Werken in Utrecht samengevat

  • Kantoor op maat; Het kantoor dat bij je past.
  • Managed Office; Meteen aan de slag in jouw Utrechtse kantoor.
  • Vergaderen; Van kringgesprek tot carré-opstelling.
  • Flexplekken; Efficiënt flexwerken met alle mogelijke voorzieningen. 
  • Business membership; Werk en netwerk bij een van de vele locaties.
  • Horeca; De beste koffie op kantoor in Utrecht.
  • Parkeren; Eigen parkeerplaatsen.

Huren in dit kantoorgebouw?

Dat is mogelijk! Kijk voor meer informatie op Arthur van Schendelstraat 650 of neem contact op met een van onze kantoorruimte specialisten via 085-485 2184 / info@flexas.nl.