Kantoor van de maand: mei 2018!

Tags

Het is alweer mei en daarom is het tijd voor het kantoor van de maand! Iedere maand kiest Flexas.nl uit het grote aanbod aan kantoorruimtes één kantoor dat er die maand uitsprong. In de maand mei 2018 heeft het kantoorgebouw aan de Limiet 15 in Vianen.

Waarom is de Limiet 15 in Vianen tot kantoor van de maand verkozen?

  • Flexibel handelscentrum met een oplossing voor elke ondernemer
  • Enorm ruim met circa 6700m2 kantoorruimte en 9300m2 bedrijfsruimte.
  • Een hippe inrichting in combinatie met de industriële sfeer
  • Is direct gelegen aan de A2 en met de A27 op enkele minuten reisafstand


 

Dit kantoor heeft ca. 6700m2 kantoorruimte beschikbaar. De kantoor- en bedrijfsruimtes zijn verdeelt over het gehele pand, waardoor er tal van mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld industrieel te combineren met kantoorruimte. Het pand is voorzien van een representatieve entree met een fraaie hal. De kantoor- en bedrijfsruimtes van Limiet 15 zijn gestoffeerd of worden opgeleverd als casco kantoorvloeren.  Er is in totaal 9300m² bedrijfsruimte beschikbaar. Ze kunnen gehuurd worden als kantoor-, opslag- of bedrijfsruimte. Ze zijn volledig naar eigen wens in te richten. Daarbij krijg je ook vrijheid in de keuze van de hoeveelheid vierkante meters.

Daarnaast zijn er ook nog units beschikbaar die geschikt zijn voor opslag van goederen. Het terrein beschikt over voldoende parkeerplaatsen en is daarnaast voorzien van opstelplaatsen ten behoeve van het laden en lossen van vrachtwagens.

Het kantoor heeft een moderne look & feel. Als je naar binnen loopt merk je direct dat er goed nagedacht is over de indeling en inrichting. De hippe inrichting in combinatie met de industriële sfeer zorgen voor een prachtig effect en een heerlijke werkomgeving waar jouw bedrijf kan excelleren! 

Ervaar het zelf!