Kantoor van de Maand: mei 2016

Iedere maand selecteert Flexas.nl het Kantoor van de Maand. Dit gebeurt op basis van populariteit, klantvriendelijkheid en originaliteit. Hét kantoor waar klantvriendelijkeheid en orginaliteit bij uitstek altijd op nummer één staat is het net geopende kantoorgebouw FIRTS in Eindhoven. En daarom is dit kantoor verkozen tot het Kantoor van de Maand mei 2016.

Met plezier naar je werk

De eigenaar van het kantoorgebouw aan de Fellenoord 200-240 verhuurt kantoor- en bedrijfsruimte in 175 eigen gebouwen door heel Nederland en heeft weinig te maken met leegstand. Wat is hun geheim? Zij investeren in hun gebouwen én in onze huurders en creëren zo een optimale werkomgeving. Ze willen een inspirerende werkplek bieden waar medewerkers graag aan de slag gaan. Gelukkige medewerkers zijn gezonder en productiever. Een fijne werkplek is daar een essentieel onderdeel van.

Boetiekkantoor FRITS in Eindhoven

Het boetiekkantoor in Eindhoven doet denken aan de sfeer van een luxe hotel. Het kantoor heeft een mooie ruimte entree met een gezamenlijke ruimte om te ontspannen en te ontmoeten. Het kantoor is volledig afgestemd op haar omgeving en de wensen en eisen van de gebruikers. Zo is de ideale ruimte gecreërd waar medewerkers optimaal kunnen presteren.

      

Met kunst, groen, kleur en diversiteit is hier een prettige werkomgeving gecreërd. De gebruiker richt zelf de werkruimte in met kantoormeubilair. Maar dit kan naar wens ook volledig verzorgd worden. Er zijn gezellige ingerichte ontmoetingsplekken, een sfeervol restaurant en gezamenlijke vergaderruimtes. De ruimtes zijn gevarieerd in werkplekken en in materialen. Hospitality is de basis, een gastheer of gastvrouw zorgt voor koffie/thee en voor het ontvangen van gasten en aannemen van pakketjes.

Duurzame en gezonde werkplekken

Het kantoorgebouw is zo ingericht dat het uitnodigd om te blijven bewegen en te kunnen ontspannen tussen de werkzaamheden door (of erna) in de daarvoor ingerichte ruimtes. Dit heeft een positief effect op je gezondheid en je productiviteit. Het kantoor is uitgerust met veel groen; kijken naar de natuur zorgt ervoor dat je je gezonder voelt. Hutten Catering exploiteert het restaurant, wat betekent dat gastvrijheid voorop staat en biologische producten van lokale boeren worden gebruikt. Sporten kan binnen in het kantoor, voor, tijdens of na je werk. De werkruimtes zijn divers ingericht met hoge en lage tafels om afwisselende werkhoudingen te stimuleren. Dit houdt je fris en productief. 

Er is veel aandacht voor duurzaamheid. Bij elke verbouwing wordt gekeken naar de meest haalbare, duurzame oplossing. Er wordt LED-verlichting toegepast om CO2 uitstoot te reduceren en er wordt slim omgegaan met afval en waterverbruik. Daarnaast kun je als huurder via de eigenaar van het kantoorgebouw windenergie afnemen.

Nieuwsgierig?

Meer weten over dit kantoor? Neemt contact op met één van onze kantoorruimtespecialisten voor meer informatie.