Kantoor van de maand: maart 2017

Het is iedere maand weer spannend op het kantoor bij Flexas.nl. Wat zal dit keer het kantoor van de maand worden? Deze keer is de keuze niet gevallen op een standaard kantoorgebouw, maar op deze statige kantoorvilla aan de Koninginneweg in Hilversum. Hilversum staat bekend om haar prachtige natuur, oogstrelende villa’s en is bovendien dé mediastad van Nederland.

Aan- en binnenkomst

Het terrein beschikt over genoeg parkeerplaatsen waardoor je makkelijk je auto kwijt kunt. Bij binnenkomst krijg je direct een goed gevoel. Er is een mooie receptie en je wordt enthousiast ontvangen door een vrolijke medewerker. De villa beschikt over een mooie entree met wachtruimte waar zakenrelaties professioneel ontvangen worden.

De kantoorvilla

Dit prachtige monumentale pand straalt veel rust uit en heeft dankzij de grote ramen veel lichtinval. Door de bijzonder groene omgeving komt de geest tot rust en kun je heerlijk werken zonder veel stress te voelen. Wordt er veel vergaderd? Geen zorgen, er is meer dan voldoende vergaderruimte aanwezig.

Aan de achterzijde van het kantoor bevindt zich een prachtige glazen buitenmuur met roestige kunst in de vorm van bomen. Hierdoor past deze moderne toevoeging uitstekend bij zowel het kantoor als de omgeving.

De kantoren

Het is opvallend te noemen dat ondanks de vele kantoren in het pand, ieder kantoor ruim blijft ogen en rust uitstraalt. Je merkt dat er echt veel tijd en moeite in de inrichting en het design van elke gang en kantoorruimte is gestoken. Het oog voor detail, ontwerp en de inrichting vullen elkaar naadloos aan en voelen als één geheel.

Tussen de diverse kantoren is een ruime social space die alles en iedereen met elkaar verbindt. Hier wordt tevens een gezamenlijke lunch georganiseerd. Voor en na de lunch is dit een heerlijke coworking space waar freelancers kunnen werken. Bij binnenkomst ontvang je een wifi code en je kunt direct aan het werk. Het leuke, voor zowel huurders als flexwerkers, is dat je elkaar hier tegenkomt. Nieuwe contacten opdoen is daarom eenvoudig en hier zijn al diverse samenwerkingsverbanden ontstaan.

De huurders

Het leuke aan dit kantoor in Hilversum is dat de huurders hier zeer divers zijn. Met een aantal internationale bedrijven, lokale bedrijven en ruimte voor flexplekken is deze villa een echte social work space. Uitstekend om te netwerken met uiteenlopende bedrijven, maar mocht je in rust willen werken is dat natuurlijk geen enkel probleem!

De huurders in het kantoor zijn erg content met de mooie kantoorvilla, prachtig ingerichte ruimtes en de leuke medehuurders.

vergaderruimte aan de koninginneweg 11 in hilversum

De omgeving

Wanneer je over de Koninginneweg rijdt merk je direct de kracht van deze omgeving. Met het winkelrijke stadcentrum en het stadhuis van Hilversum op loopafstand kun je spreken van een levendige en natuurlijke omgeving waar ondanks de rust veel te doen is.

Ervaar het zelf

Geïnteresseerd in dit kantoor of jouw kantoor als kantoorruimte van de maand? Neem contact op met de specialisten van Flexas.nl