Kantoor van de maand: juni 2017

Het is altijd weer spannend aan het begin van de maand. Dan selecteren wij namelijk het kantoor van de maand! Ook deze maand hebben we weer een fantastische kantoorruimte gevonden. Het kantoor van de maand juni is namelijk een fantastisch herenhuis aan de Westersingel 44 in Rotterdam. Waarom? Lees hier meer!

Het roer omgegooid

Je zult misschien denken: een herenhuis? Aan een gracht in Rotterdam? Is dat niet ontzettend duur? Het antwoord is nee! Vroeger wel overigens, maar de verhuurders hebben het roer omgegooid en de hele kantoorervaring verandert. Zij waren namelijk erg gecharmeerd van een kantoorconcept dat ze in Barcelona gezien hebben en transformeerde de benedenverdieping tot gratis werkomgeving voor studenten. Omdat dit niet geheel naar wens was is deze ruimte uiteindelijk getransformeerd tot coworking space.

Coworking spaces winnen veel terrein op de kantorenmarkt en zijn tegenwoordig immens populair onder freelancers, flexwerkers en werknemers die veel onderweg zijn. Steeds meer bedrijven zien het voordeel van werken in een kantoor waar ook een coworking space is.

Het kantoor van de maand juni is dit fantastische kantoor in Rotterdam

Hip en statig

Natuurlijk is dit herenhuis een statige verschijning die eigenlijk heel zakelijk overkomt, maar eenmaal binnen wordt al snel duidelijk dat dit geen doorsnee kantoor is. De huiselijke sfeer en hippe vormgeving is direct merkbaar. De motoren die binnen staan geven het geheel een hippe uitstraling die je niet vaak terugziet in (dit soort) kantoren. Huurders kunnen bovendien bijdragen aan de inrichting en dat zorgt voor het veelzijdige aantrekkelijke karakter.

De vergaderruimte is echter weer een heel ander verhaal. Deze ruimte is voor huurders gratis te gebruiken en is nog altijd volledig authentiek. Je komt hier veel originele elementen tegen en kan hier in stijl vergaderen!

De huurders

Dit kantoor in Rotterdam is een mooi voorbeeld van hoe je kantoor kan zijn. Een omgeving waar je ten eerste natuurlijk heerlijk gefocust kunt werken. Daarnaast werkt het kantoor ook inspirerend, zowel voor werknemer als werkgever. Er is voldoende ruimte voor interactie met medehuurders. Deze interactie wordt gefaciliteerd door de gezamenlijke ruimtes en versterkt door de afwisselende aanwezigheid van ondernemers en werknemers die gebruik maken van de coworking space. De gezamenlijke ruimte is niet alleen een coworking space, er is namelijk een soort huiskamer gecreëerd die ideaal is voor informeel overleg of een praatje. De huurders hebben zelf allemaal een sleutel en kunnen dus uiterst flexibel werken!

Ervaar het zelf!

Interesse?

Geïnteresseerd in dit kantoor of jouw kantoor als kantoorruimte van de maand? Neem contact op met de specialisten van Flexas.nl!