Kantoor van de maand: juli 2018!

Tags

Wij selecteren elke maand het kantoor van de maand. Er zijn tegenwoordig steeds meer goed doordachte en inspirerende kantoorconcepten. Als je hier een kantoorruimte huurt weet je gewoon zeker dat je indruk zult maken op klanten en zakenrelaties. In de maand juli is Stationsplein 45 in Rotterdam het winnende kantoor van de maand!

Waarom is de Stationsplein 45 in Rotterdam tot kantoor van de maand verkozen?

  • Dynamische coworking ruimte perfect voor start-ups, freelancers en ondernemers.
  • Direct naast het recentelijk gerenoveerde treinstation Rotterdam Centraal!
  • Toegang tot alle openbare ruimten (30 meeting rooms, twee woonkamers, drie keukens, 2 douches, een nap room, een game room, een massagekamer en een kolf kamer).
  • Dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale ondernemers. 
  • Ruim 8.000 m² aan verhuurbare ruimtes.

Het kantoor van de maand is een dynamische coworking ruimte direct naast het treinstation Rotterdam Centraal! In het kantoor aan het Stationsplein huur je een werkplek of een kantoorruimte voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag is inclusief onbeperkt printen/kopiëren, onbeperkt gebruik van de meeting rooms, eten/snacks & drinken en snelle WiFi. Wil jij werken tussen andere start-ups, freelancers en ondernemers? Dat kan in de inspirerend ingerichte gemeenschappelijke ruimte van circa 500 m².

Liever een afgesloten ruimte? De kantoren verschillen van 1-persoonskantoren, intern-gelegen, tot aan 20-persoonskantoren met mooi uitzicht. Bijna alle kantoren zijn met elkaar te verbinden dus ook grote organisaties kunnen hier terecht. De kantoren zijn volledig ingericht met in hoogte verstelbare bureaus en Herman Miller Aeron chairs, whiteboards, planken aan de muur (waar je wil) en lade kastjes voor onder het bureau. Verder zijn de kantoren 100% geluidsdicht en is er door heel CIC het snelste internet van Rotterdam! Er staat een community team klaar om het huurders zo gemakkelijk mogelijk te maken en huurders met elkaar te verbinden. 

Het kantoor van de maand bevindt zich in een modern Rotterdams bedrijfsverzamelgebouw met een rijke historie, namelijk in het Groot Handelsgebouw. Gebouwd na de Tweede Wereldoorlog en sindsdien een icoon van de Nederlandse wederopbouw. Met zo'n 180 huurders is het Groot Handelsgebouw al een kleine stad an sich. Dé ontmoetingsplek voor nationale en internationale ondernemers. Het Groot Handelsgebouw staat midden in Central District, het dynamische zakencentrum van Rotterdam. Met het centraal station als middelpunt een strategische locatie voor ondernemers. Treinen, bussen, metro’s, trams, de HSL en RandstadRail rijden hier af en aan.

Ervaar het zelf!