Kantoor van de maand: juli 2017

Het is alweer juli en dat betekent een nieuw kantoor van de maand! Dit kantoor van de maand biedt alles wat je als ondernemer nodig hebt. Een leuk concept, veel netwerkmogelijkheden, een goede bereikbaarheid en een prachtig uitzicht. Gefeliciteerd Rent24 met jullie kantoorpand aan het Bos en Lommerplein.

Dé coworking locatie

Dit kantoor in Amsterdam is geschikt voor een diversiteit aan bedrijven en daardoor een uitstekende locatie om nieuwe zakenrelaties op te bouwen. Door de verschillende lidmaatschappen die het kantoorconcept biedt kent het gebouw ook veel variatie in het formaat van kantoorruimtes. Zo zijn er kleine units voor bijvoorbeeld 2, 4 en 8 personen. Het is echter ook mogelijk om een groot kantoor te huren. Deze grotere kantoorruimtes kunnen geheel op maat opgeleverd worden en zijn dus helemaal op jouw bedrijf af te stemmen. Deze kantoorlocatie is perfect voor bedrijven die graag willen werken in een creatieve omgeving die inspiratie stimuleert.

Community

Als huurder kom je in een echte community terecht. Je krijgt toegang tot alle vestigingen in heel Europa, waardoor je in het buitenland altijd een plek hebt om te werken. Er wordt met zeer flexibele contracten gewerkt, waardoor de huurders zeer divers te noemen zijn.

Oog voor details

In dit coole kantoor is veel aandacht besteedt aan de details. Zo zijn de gangen een bron van inspiratie door de mooie tekeningen en de inspirerende quotes op de muren. Als je hier loopt krijg je het echte gevoel van ondernemerschap en merk je dat de bedrijven om je heen flink aan het groeien zijn. Het inspireert en motiveert enorm om andere bedrijven te zien groeien.

Games & popcorn

Informeel nieuwe mensen ontmoeten tijdens een potje tafelvoetbal en lekker loungen op de bank tijdens een potje FIFA op de Playstation. In dit kantoor in Amsterdam West kan het! Het kantoor beschikt over een aantal popcorn machines waar huurders gebruik van mogen maken!

Snelweglocatie

Het kantoor ligt boven de snelweg A10 wat zorgt voor een heel mooi en levendig uitzicht. Daarnaast is de bereikbaarheid uitstekend, omdat het kantoorpand direct aan de afslag ligt. Reis je liever met de fiets en/of het openbaar vervoer? De tram komt direct langs dit kantoor en heeft bovendien vlakbij een halte. Op de fiets kom je hier ook eenvoudig, het is zo'n 15 minuten fietsen vanaf het centrum.

Ervaar het zelf!