Kantoor van de Maand: juli 2016

Iedere maand selecteert Flexas.nl het Kantoor van de Maand. Dit gebeurt op basis van populariteit, klantvriendelijkheid en originaliteit. Deze maand hebben wij een flexibele kantoorruimte aanbieder met een bijzonder kantoor in Den Haag geselecteert als kantoor van de maand.

Concept van dit kantoor

De flexibele kantoorruimte aanbieder is in 2009 gestart met het aanbieden van inspirerende kantoorruimte op basis van maximale flexibiliteit, zowel in termijnen als grootte, met daarbij de ondersteuning van ons “best in the business” Service Team, zonder te hoeven investeren in facility management, fit-out en inrichting. Want waarom zou je een huurovereenkomst voor 5 jaar tekenen als je wellicht niet eens weet waar het bedrijf over 6 maanden zal staan? En dat dat goed gaat, blijkt wel uit het feit dat het kantorenconcept sinds de oprichting inmiddels 12 locaties heeft geopend, verspreid over de Randstad.

                       

Naast volledig verzorgde kantoorruimte worden ook flexwerkplekken, vergaderruimten en virtuele kantoren aangeboden. Zo is er een breed scala aan kantoor- en vergaderoplossingen voor elk type onderneming, van startende zelfstandige tot internationele multinational. Elke kantoor- en vergaderoplossing wordt voor de gebruiker op maat gemaakt. Als gebruiker van een kantoorruimte of een andere oplossing wordt je volledig ontzorgd. Huisvesting en facility management worden uit handen genomen en jij kunt je als ondernemer zorgeloos richten op wat je als ondernemer het liefste doet: ondernemen!

Het gebouw

Het kantoorgebouw de De Haagsche Zwaan heeft een absolute wow factor! Het kantoren concept is gelegen op de 9e etage van het gebouw en heeft een adembenemend uitzicht over Den Haag en ver daarbuiten. De locatie is optimaal gelegen en met de nieuwe faciliteiten als een brasserie, fitnessruimte, business lounge en dakterras, biedt De Haagsche Zwaan voorziet het gebouw aan alle wensen en eisen van een moderne kantoorgebruiker. De échte belevenis vindt dan ook binnen plaats. Bekijk de film en oordeel zelf!

De Haagsche Zwaan is een kantoorgebouw dat qua uitstraling anders is dan andere. Dankzij de moderne en bijzondere vormgeving, vormt de Haagsche Zwaan een landmark dat al vanaf grote afstand opvalt. Het is dan ook niet voor niets één van de meest iconische gebouwen van Den Haag. Met haar 73 meter hoogte torent het kantoorpand boven de omgeving uit. Daarbij helt het maar liefst 12 meter over en steekt het zelfs uit over de Utrechtse Baan/A12. De glazen gevel zorgt binnen in het gebouw voor veel licht en ruimtelijkheid. De centrale entree heeft een open sfeer en vormt een plek voor ontmoeten, informeel overleg en flexibel werken.

Het gebouw biedt ruimte voor organisaties met ambitie. En met de komst van de flexibele kantooraanbieder wordt de locatie nu ook mogelijk gemaakt voor ZZP'ers of kleine en middelgrote ondernemers.

Kantoorruimte huren in Den Haag

De Haagsche Zwaan ligt in Den Haag. Den Haag is het centrum van de nationale politiek en zetel van belangrijke Europese organisaties. Het is ook de tweede Verenigde Naties-stad van de wereld met onder meer het internationale gerechtshof in het Vredespaleis. Ook zijn de meeste ambassades in Den Haag gevestigd. Met haar talloze paleizen, pleinen en parken is Den Haag de stijlvolle, kosmopoliete stad aan de Noordzeekust. Met beroemde theaters en musea, toprestaurants, luxueuze winkels en veel historische en moderne architectuur, is er in Den Haag ook na werktijd genoeg te doen en te beleven. 

                     

Kantoorruimte huren in het Beatrixkwartier

De Haagsche Zwaan is gelegen in het Beatrixkwartier. Dit zakendistrict van Den Haag biedt plaats aan vele hoofdkantoren van bekende multinationals en talloze toonaangevende internationale organisaties. Het is dan ook één van de beste kantoorlocaties van Nederland. Er zijn veel grootstedelijke voorzieningen in de directe omgeving: een congrescentrum, het World Trade Center The Hague, het NH Hotel, diverse fitness faciliteiten en de Therasiastraat met vele luxe winkels, lunch- en diner gelegenheden. 

Optimale flexibiliteit, hospitality en beleving

Op de 9e verdieping van het kantoorgebouw streeft de aanbieder naar het creëren van de ideale werkomgeving voor de gebruiker. Je huurt meer dan alleen een kantoorruimte. Je maakt gebruik van flexibele, volledig operationele werkplekken en vergaderruimtes in een inspirende werkomgeving. Het kantoor is altijd bemand met een hospitality team waardoor een hoog serviceniveau gegarandeert is. Naast het bemannen van de receptie, het gereedmaken van de vergaderruimtes zijn deze (zeer charmante) dames altijd heel pro-actief bezig met wat ze nog meer kunnen betekenen voor de gebruikers. Voor koffie en thee faciliteiten is gezorgd, net zoals een multifunctionele printer en ready to go ict infrastructuur.

Niewsgierig geworden naar het kantoor aan de Schenkkade 50 in Den Haag? Vraag onze kantoorruimte specialisten naar de mogelijkheden.