Kantoor van de maand: februari 2017

Het is weer tijd voor het kantoor van de maand! Flexas.nl kiest elke maand een kantoor dat er tussenuit springt. Deze maand hebben wij gekozen voor een full service concept kantoor aan de Wenckebachweg in Amsterdam. De strakke uitstraling, goede faciliteiten en een concept dat past bij de behoeftes van ondernemers maken dit het kantoor van de maand.

Dit full service concept aan de Wenckebachweg is ideaal voor startups die zich willen vestigen in een bruisende ondernemerssfeer. Het is een inspirerende en betaalbare oplossing om binnen de ring van Amsterdam kantoorruimte te huren. Het gebouw is met dit vernieuwende concept, veel parkeergelegenheid en de vele faciliteiten een echte aanwinst voor het Amstel Business Park.

Kantoorruimte huren aan de Wenckebachweg 123 te Amsterdam

Over het concept

Het doel achter dit vernieuwende concept is dat er meer leven ontstaat in het gebouw en de omgeving. Door het interieur en de stijl die doorgetrokken worden door het hele gebouw heerst er een echt eenheidsgevoel. Het hele concept sluit perfect aan op de behoeftes van ondernemers. Flexibele contracten, vaste all-in prijzen die betaalbaar zijn binnen de ring, algemene vergaderruimtes, fitnessruimtes om te ontspannen en een bedrijfskantine waar je goed kunt netwerken. Het gebouw beschikt daarnaast ook over een vriendelijke receptie en een wachtruimte. Omdat dit concept zo goed aanslaat zijn er al plannen om landelijk uit te breiden.

Wenckebachweg 123 in Amsterdam beschikt over een fitnessruimte

De kantoren

Dit concept is vanwege locatie, prijs en faciliteiten ideaal voor startende ondernemers. De kantoorruimtes variëren van 28m2 tot 52m2 en zijn ingericht naar de wensen van deze tijd. De strakke inrichting met veel lichtinval en de aanwezigheid van diverse ondernemers/startups zorgen voor een moderne, bruisende en ondernemende sfeer. Dankzij de plug & play kantoorruimtes kun je aanschuiven en direct beginnen met werken. De algemene ruimte is te vinden in het midden van het business center. Hier kun je rekenen op spontane ontmoetingen met andere ondernemers. Deze ruimte is voorzien van zitjes, spreektafels en een pantry.  

gezond lunchen aan de Wenckebachweg 123 in Amsterdam

Healthy office

Inspelen op de behoeftes van ondernemers, dat is waar dit kantoor voor staat. Zo is er ook een fitnessruimte aanwezig in het gebouw. Voor, na of tijdens het werk sporten? Dat kan! Er is bovendien een grote kantine waar je met collega’s heerlijk kunt lunchen en waar je makkelijk met andere ondernemers in contact komt. De kantine is dagelijks rond lunchtijd geopend en biedt een ruime keuze aan gezonde lekkernijen.

Bekijk zelf hoe dit prachtige kantoor eruit ziet van binnen!

Nieuwsgierig?

Vraag onze kantoorruimtespecialisten voor meer informatie.