Kantoor van de Maand Februari 2016!

Iedere maand selecteert Flexas.nl het 'Kantoor van de Maand'. Dit gebeurt op basis van populariteit, klantvriendelijkheid en originaliteit. De winnaar van het kantoor van de maand februari 2016 is het business center aan de Startbaan 8 in Amstelveen.

Het concept achter Startbaan 8

Het business center op de Startbaan 8 in Amsteveen maakt onderdeel uit van een landelijk opererend netwerk van gebouwen en zij hebben de ambitie om ook in de komende jaren verder te groeien door Nederland. In het gebouw op de Startbaan 8 draait alles om kleur. De services zijn kleurrijk, maar ook de gebouwen zijn kleurrijk en nog belangrijker de mensen van Startbaan 8 zijn kleurrijk. Dit kleurrijke palet zorgt ervoor dat het business center open, mensvriendelijk en professioneel is ingericht. Door de flexibele dienstverlening en de ervaren en gedreven managers van de Startbaan 8 zijn huurders van deze locatie op hun best. Zij zorgen er dagelijks voor dat het aan de huurders en bezoekers niets ontbreekt. De hoge betrokkenheid met elkaar en de gastvrijheid van de medewerkers zorgen ervoor dat je je hier snel thuis voelt. Het business center is levendig en spraakmakend zodat je er graag deel van uit wilt maken.

kantoor van de maand februari 2016                           binnenkant van de kantoor van de maand februari 2016

Het kantoor van de maand februari 2016: Flexibele kantooroplossing

De Startbaan 8 biedt voor iedereen een passende kantooroplossing. Door de flexibele dienstverlening kun je hier terecht voor een kantoorruimte met een werkplek voor één persoon tot een hele vleugel. Ben je op zoek naar een inschrijfadres voor jouw bedrijf, met of zonder telefoonbeantwoording, of heb je een representatieve vergaderruimte nodig voor een aantal dagen? De Startbaan 8 is erop gericht om het de ondernemer gemakkelijk te maken. 

Kantoren

De Startbaan 8 in Amstelveen biedt prachtig ingerichte kantoren op maat. Binnen een paar dagen ben je hier met jouw bedrijf volledig operationeel en kun je je richten op dat wat echt belangrijk is, jouw bedrijf! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om het kantoor geheel naar eigen wens en smaak in te richten. Het aansluiten van internet en eventuele telefonie kan hier voor jou worden geregeld. Je kunt ervoor kiezen je servicepakket uit te breiden met diensten waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Zo betaal je alleen voor dat wat je daadwerkelijk gebruikt. Bij het huren van een kantoorruimte zijn er al een aantal zaken voor je geregeld, zoals een enthousiaste receptioniste die zorgt voor de postverwerking en jouw bezoekers gastvrij ontvangt. Als huurder kun je bovendien gebruik maken van de dagelijks verzorgde lunch in het restaurant. Startbaan 8 is uiterst geschikt voor bedrijven en ondernemers die op zoek is naar flexibiliteit in een kantoor: Kortlopende huurcontracten, korte opzegtermijnen en een ruimte waarin je kunt groeien maar ook krimpen.

Virtuele kantoren

Een virtueel kantoor is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een professioneel kantooradres zonder kantoor. Op die manier gebruik je het adres van de Startbaan 8 voor al jouw bedrijfscorrespondentie zonder gebruik te maken van een eigen kantoorruimte. De adresservice van Startbaan 8 kun je uitbreiden met een eigen telefoonnummer en zelfs met telefoonbeantwoording. Op die manier maak je gebruik van een volledig virtueel kantoor. Ook hierin biedt Startbaan 8 verschillende flexibele mogelijkheden. Je kunt ook alleen gebruik maken van de telefoonbeantwoording. Natuurlijk kun je gebruik maken van een werkplek of een vergaderruimte wanneer het jou uitkomt.

Flexwerken

Voor diegene die veel onderweg zijn, even rustig ergens willen werken of even weg willen van de keukentafel biedt de Startbaan 8 flexibele werkplekken (flexplekken). Ook hierin biedt de locatie weer flexibele diensten om jouw te voorzien in een maatwerkoplossing. Je kunt gebruik maken van een vaste locatie of werken op verschillende locaties binnen het landelijke netwerk van business centers in Nederland. Daarnaast maak je gebruik van een werkplek, een deelkantoor, flexplek, vaste werkplek of een stilte plek. Profiteer optimaal van de flexibiliteit van deze locatie!

mooi licht ingericht kantoor bij het kantoor van de maand februari 2016                            het kantoor van de maand februari 2016 heeft tulpenbehang

Vergaderen

Op de Startbaan 8 in Amstelveen kun je vergaderen in een professionele omgeving, van een ruimte voor een presentatie voor 24 personene tot een serieus gesprek voor 2 personen. In alle vergaderruimte is gratis WiFi en kun je gebruik maken van beamers, whiteboards en flipovers. Geef van tevoren bij één van de betrokken managers jouw wensen en eisen aan en zij zullen alles voor je uit handen nemen. Zij kunnen je voorzien van een goed verzorgde lunch en koffie, thee of iets anders. Alle vergaderruimten hebben comfortabele stoelen en een rustige sfeervolle aankleding. De vergaderruimte op de Startbaan 8 zijn geinspireerd op verschillende bloemen.

Omgeving

De Startbaan 8 in gelegen in Amstelveen. Amstelveen is een ideale vestigingslocatie voor ondernemers en bedrijven die het drukke Amsterdam willen verlaten. Bovendien is parkeren hier gratis! Kantoorruimte huren in Amstelveen biedt veel voordelen. Amstelveen heeft een hele groene omgeving en ligt toch heel erg dichtbij Amsterdam. Ook Schiphol ligt om de hoek. Amstelveen heeft bovendien een gezellig centrum met een groot aanbod aan winkels en lunch- en dinermogelijkheden. Vanaf de Startbaan 8 rijd je binnen slechts 5 minuten naar het centrum. 

Voordelen kantoorruimte huren Startbaan 8 

  • Gratis parkeren op eigen terrein
  • Restaurant en terras
  • Lounge met gratis WiFi
  • 27/7 toegang
  • Beveiliging en videobewaking
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Centrumlocatie
  • Laadpaal voor electrische auto's 

Een dag in het business center op de Startbaan 8 in Amstelveen

Kantoorruimte huren Startbaan 8?

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.