Kantoor van de Maand December 2015!

Iedere maand selecteert Flexas.nl het 'Kantoor van de Maand'. Dit gebeurt op basis van populariteit, klantvriendelijkheid en originaliteit. Het kantoor van de maand december 2015 is het kantoor Amerikastraat 3 in Den Bosch. Dit is hét kantoor om de feestdagen gezellig door te brengen. 

Het concept van dit kantoor

Het kantoor van de maand december 2015, aan de Amerikastraat 3, behoort tot een landelijk concept van boetiekkantoren en is dé plek waar je met plezier naar je werk gaat. De opzet van deze boetiekkantoren wordt gekenmerkt door het stimuleren van ontmoetingen en het creëren van inspirerende werkplekken. Hierbij staat de werknemer centraal. Door de ideale werkruimte te creëren haal je het beste uit mensen. Met elkaar wordt deze ruimte gemaakt waardoor organisaties succesvol kunnen zijn. Je vind er zwerfplekken, flexplekken, werkplekken, kantoorruimtes of een eigen verdieping. Er zijn verschillende ontmoetingsruimtes waar je terecht kunt gezonde lunch, goede koffie, zakelijk overleg of een dynamische werkplek. Bijzonder zijn de fitnessruimte, vrij toegangelijke internet ruimtes en de play area. Door werk, eten en drinken en sporten met elkaar te integreren is het een ontmoetingsplek geworden voor iedereen die in het kantoorgebouw werkt maar ook voor mensen uit de omgeving. Alles voor een afwisselende dag op kantoor.

Iedereen kan gebruik maken van de vergaderruimtes op de begane grond     Er zijn verschillende zithoeken gecreëerd om ontspannen te overleggen     

Kantoor van de maand december 2015: Proeven, werken en sporten 

In het kantoor aan de Amerikastraat 3 op de Herven in Den Bosch is iedereen welkom! Van startups en scale-ups tot grote multinationals die op zoek zijn naar een kantoorruimte maar ook dagjesmensen of wanneer je alleen een vergaderruimte nodig hebt. Iedereen kan plaatsnemen aan de koffietafels in de gemeenschappelijke ruimtes en gebruik maken van de vergaderfaciliteiten op de begane grond. Ontspannen kan bij de openhaard of in het restaurant. Hier kun je terecht voor een goede lunch of wat lekkers.  De hospitality wordt verzorgt door Hutten. Dit zorgt ervoor dat de gastvrijheid in het kantoorgebouw naar een nog hoger niveau wordt getild. Inspannen kan ook, alleen of onder begeleiding van een personal trainer, in de fitnessruimte. De personal training wordt hier verzorgd door Pulles personal training en coaching. Zij gaan gericht met je aan de slag en helpen je met bewegen, voeding en een gezonde levensstijl. 

Luxe lunch in het kantoorgebouw BLAUW verzorgt door Hutte en daarom kantoor van de maand december 2015     Inspannen in de gemeenschappelijke fitnessruimte is onderdeel van het kantoor van de maand december 2015

Kleur

De inrichting van het kantoorgebouw in boetiekstijl zorgt ervoor dat je prettig en ontspannen kunt werken. Dit wordt nog eens gestimuleerd door het kleurgebruik in het gebouw. Overal staat het thema blauw centraal. Zo is de naam van het kantoorgebouw Kobalt en komt deze kleur terug in de gemeenschappelijke ruimtes, het restaurant, de toiletten en de fitnessruimte. Zo zijn er blauw betegelde wanden en komt het Frans Hals tientje terug in de vloerbedekking. De blauwe kleur stimuleert de productiviteit van werknemers en straalt rust en sereniteit uit. Wil jij meer weten over kleurgebruik in kantoorruimte? Lees dan eens deze blog. 

Omgeving

Het kantoor aan de Amerikastraat 3 is één van de 4 gebouwen op het complex en ligt op bedrijventerrein de Herven in Den Bosch. Ieder kantoor heeft zijn eigen uitstraling en kent aparte mogelijkheden. Het kantoor ligt direct aan de A2 en is vanaf hier goed zichtbaar.  In het kantoorgebouw is een grote diversiteit aan bedrijven. Dit maakt het een inspirerende en dynamische werkomgeving voor zowel grote als kleine bedrijven. 

Huren in dit kantoor?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het kantoor van de maand december 2015? Kijk voor meer informatie op Amerikastraat 3 of neem contact op met een van onze kantoorruimte specialisten via 085-485 2184 / info@flexas.nl.

Wat onze klanten zeggen over Kantoor van de Maand December 2015!

Schrijf een beoordeling over Kantoor van de Maand December 2015!

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.