Kantoor van de maand: Augustus 2018!

Tags

Het is augustus en daarom weer tijd voor een nieuwe kantoor van de maand. Dit keer is de keuze gevallen op een modern kantoor in het opkomende Sloterdijk. In de maand augustus is Gatwickstraat 9-39 in Amsterdam het winnende kantoor van de maand!

Waarom is de Gatwickstraat 9-39 in Amsterdam tot kantoor van de maand verkozen?

  • Gelegen in het opkomende Sloterdijk vlak naast het station;
  • Recentelijk gerenoveerd en volledig modern ontworpen;
  • Uitgebreid pakket aan faciliteiten en diensten;
  • Ruim 4.500m² aan verhuurbare ruimtes;

Dit kantoor aan de Gatwickstraat 9-39 biedt topkwaliteit werkomgevingen voor kantoorgebruikers uiteenlopend van corporates en MKB tot aan start-ups en ZZP’ers. Het kantoorgebouw heeft verschillende kantoorruimtes beschikbaar variërend van 450 m² tot ruim 4500 m². 

Deze kantoorruimte is gevestigd in Amsterdam Sloterdijk, een opkomende werk- en leefomgeving waar grote media, tech en creatieve bedrijven zich hebben gevestigd. Na jaren van stagnatie heeft Sloterdijk grote bezetters zoals Booking.com en Netflix aangetrokken en wordt het nu getransformeerd tot een dynamisch stedelijk gebied. Bovendien ligt het gebied dichtbij het Westerpark en is het uitstekend bereikbaar via Ringweg A10, Station Sloterdijk en vanaf luchthaven Schiphol.  

Meer dan alleen een kantoor

Deze kantoorruimte maakt onderdeel uit van een serviceconcept in Sloterdijk dat huurders toegang geeft tot een breed pakket aan diensten en faciliteiten. Van moderne business lounges, diverse restaurants en bike sharing tot aan pick-up points, autowasservice en bootcamps. Deze diensten zijn beschikbaar voor alle huurders ongeacht het kantoor waarin ze gehuisvest zijn. Zo zijn Condensatorweg 54 en Transformatorweg 74-104 twee andere kantoorruimtes van dezelfde verhuurder die vlak naast de Gatwickstraat 9-39 zijn gevestigd.

Alle drie de gebouwen hebben vorig jaar een omvangrijke renovatie ondergaan, gericht op de verbetering van kwaliteit en functionaliteit. Elk individueel gebouw is modern ingericht en heeft een bemande receptie, vergaderruimtes en een restaurant of coffee bar. Kortom, het beste concept in Sloterdijk voor iedere onderneming!