Kantoor van de Maand: augustus 2016

Iedere maand selecteert Flexas.nl het Kantoor van de Maand. Dit gebeurt op basis van populariteit, klantvriendelijkheid en originaliteit. Omdat deze maand volledig in teken staat van de Olympische Spelen in Rio leek ons geen beter kantoor geschikt dan het Olympisch Stadion in Amsterdam

Geschiedenis Olympisch Stadion in Amsterdam

Het Olympisch Stadion in Amsterdam Zuid werd speciaal gebouwd voor de Olympische Zomerspelen van 1928. De opening trok internationale aandacht, omdat er voor het eerst in de geschiedenis speciaal voor de Olympische Spelen een stadion was gebouwd. Voor Nederland betekende de zomer van 1928 de kennismaking met de rest van de wereld. Rond de 3000 sporters uit 46 verschillende landen, van Chili tot Letland en van Panama tot de Filippijnen, kwamen naar Nederland om mee te doen aan de Spelen. Amsterdam was in één klap het centrum van de wereld. De Amsterdamse Spelen stonden tot Euro 2000 bekend als het grootste sportevenement dat ooit in ons land plaatsvond.

                                  Olympisch Stadion Amsterdam 1928        

Het Olympisch Stadion bleef ook na 1928 het hart van de Nederlandse sport en activiteiten. In 1937 is er een extra ring met tribunes gebouwd, daar het stadion intensief werd gebruikt. Een grote variëteit aan evenementen vond in de loop der jaren plaats, zoals voetbal, wielrennen, hockey, atletiek, cricket, maar ook Koninginnedagvieringen, herdenkingsbijeenkomsten op 4 mei en diverse popfestivals. De Amsterdamse hoofdklasser AFC huist sinds 2005 in het Stadion en speelt er thuiswedstrijden voor de Gatorade Cup (voorheen de Amstel Cup).

Tegenwoordig in het Olympisch Stadion in Amsterdam

Al meer dan 75 jaar is het Olympisch Stadion een centrum van de Nederlandse sport. In de loop der jaren heeft het stadion zich ontwikkeld tot een multifunctioneel centrum. Het dient nu onder meer als atletiekbaan, bedrijfsruimte, voetbalstadion, café, start en finish van de Amsterdam Marathon, sportveld voor scholieren, kantoorruimte en sauna. Zowel Johan Cruijff als Richard Krajicek hebben hun werkruimte in het Stadion. Zoals gezegd is in oktober 2005 ide Olympic Experience geopend, ook wel het enige museum met een middenstip genoemd. Het Stadion biedt verder de mogelijkheid voor sportdagen van scholieren, trainingen van internationale topsporters en fungeert als thuisbasis voor de Suriprofs.

                            

Kampioenen huren kantoorruimte in het Olympisch Stadion in Amsterdam

In het najaar van 2015 opende dé nieuwe hotspot voor werkend Amsterdam. Gevestigd in het Olympisch Stadion rijk aan inspiratie, ontspanning en netwerkmogelijkheden. Ruim 2.000 m2 van het Olympisch Stadion is volledig getransformeerd naar een inspirerende werkruimte met 120 werkplekken en verschillende sociale ruimte met flexplekken. Met een heerlijke kop koffie in de hand struin je door de gangen, waar je omringt wordt door Olympische sportgeschiedenis. Op het terras, de voormalige Koninklijke Loge, praat je na je vergadering nog even na terwijl je uitkijkt over de atletiekbaan. In het Olympisch Stadion wordt ondernemen een ware beleving.

                             

Prive kantoren of flexwerken in het Olympisch Stadion

Voor de ultieme beleving huur je een kantoorruimte in het Olympische Stadion. Het kantoor in het Olympisch Stadion biedt een full service kantoorconcept waar je een eigen volledig ingericht kantoor kunt huren. Vanaf je bureau uit kunnen kijken op de atletiekbaan klinkt als een droom maar wordt hier werkelijkheid. Liever flexwerken? Ook dat kan in het kantoor in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het kantoor beschikt over verschillende sociale ruimtes waar je snel en gemakkelijk je laptop open klapt en aan de slag kunt. 

Vergaderen als een winnaar!

Altijd al gedroomd te kunnen vergaderen in de oude bestuurskamer van Ajax? Het wordt werkelijkheid in het kantoor in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Met verschillende uniek ingerichte vergaderzalen, uitgebreide catering en presentatie materialen tot je beschikking, vergader je hier in stijl. Wees een winnaar en beleef hier je volgende vergadering!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor kantoorruimte in het Olympisch Stadion in Amsterdam? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze kantoorruimtespecialisten. 

Gerelateerde artikelen:

Kantoor van de maand: juli 2016

Kantoor van de maand: juni 2016

Kantoor van de maand: mei 2016