Jouw kantoorruimte verhuren? Dat doe je online via Flexas.nl

Jouw kantoorruimte verhuren? Dat doe je online via Flexas.nl

De rol van verhuurders van kantoorruimtes verandert. Zij zijn vaker dan in het verleden direct betrokken met de verhuuronderhandeling en spelen beter in op de vraag uit de markt. De werkomgeving verandert omdat bedrijven kleiner worden en organisaties flexibeler gaan werken. Hierdoor verandert de kantorenmarkt. De vraag naar kleine kantoorruimtes neemt toe en de verhuurder is steeds vaker direct bij de bezichting aanwezig. 

Betrokkenheid verhuurder zorgt voor meer huurders

Verhuurders van kantoren waren nog niet zo lang geleden bijna volledig afhankelijk van makelaars met exclusieve overeenkomsten voor de verhuur van hun aanbod. Door het aanbod online vindbaar te maken op Flexas.nl komt de verhuurder direct in contact met de zoeker van kantoorruimte en doet zelf de bezichtiging. Tijdens de bezichting wordt meteen duidelijk wat de vraag van de gebruiker is en kan de verhuuronderhandeling direct beginnen. Het verhuurtraject wordt hierdoor aanzienlijk verkort en de huurovereenkomst komt sneller tot stand. Niemand kent het kantoor beter dan de verhuurder en weet beter wat de mogelijkheden van het kantoorpand zijn. De verhuurder kan hierdoor al in vroeg stadium bepalen welke incentives hij kan bieden om tot een overeenstemming te komen. De ervaring van verhuurders met deze manier van handelen is zeer positief. Ook zoekers van kantoorruimte vinden het prettig om direct in contact met de verhuurder te komen. De zoektocht naar een geschikt kantoor neemt veel tijd in beslag. Het is fijn wanneer vragen en mogelijkheden direct besproken kunnen worden. Dit lezen wij veel terug in de reviews over onze dienstverlenng op Feedback Company

Door meteen in contact te komen met een huurder wordt vanaf het begin gewerkt aan een lange termijn relatie met de huurder. Door deze verhoogde betrokkenheid blijft de verhuurder op de hoogte van de ontwikkelingen van het bedrijf van de huurder en kan hij beter voorspellen welke gevolgen er zullen zijn voor de bezettingsgraad van zijn kantorenaanbod. Een snelgroeiende organisatie zal op termijn een groter kantoor nodig hebben. Daarentegen zal het bedrijf snel durven aangeven wanneer het minder gaat en op zoek zijn naar mogelijkheden om te krimpen of te vertrekken.

Nieuwe generatie werknemers zoekt inspiratie en beleving

Veranderingen in de samenleving en de komst van een nieuwe generatie werknemers heeft ervoor gezorgd dat de functie van kantoren is veranderd. Kantoren werden altijd in één format aangeboden zonder marketingstrategie. Naast de locatie en de huurprijs wordt het pakket aanvullende faciliteiten steeds belangrijker bij de besluitvorming van zoekers. En dit pakket verschilt per huurder. Het gaat hierbij niet langer om de gebouwen maar juist om de gebruiker. Deze gebruikers vragen om een marketingstrategie die past bij hun bedrijf. Een standaard kantoor voldoet niet langer aan de vraag van de gebruiker.

      

Trendy co-working kantoor midden in Amsterdam voor jonge ambitieuse ondernemers en professionals

Veel flexibele kantorenconcepten spelen hier goed op in. Zij bieden een aanvullend pakket faciliteiten zoals een gastvrij ontvangst, telefoon- en/of pakketservice, een divers aanbod eten en drinken en is sommige gevallen zelf sportfaciliteiten of een wasservice. Dit pakket kan de huurder zelf samenstellen. Zo huren zij alleen datgene wat ze ook daadwerkelijk gebruiken en delen de rest met de andere gebruikers. Inspiratie en beleving zijn kernbegrippen geworden in de kantorenmarkt. Een inspirerende werkomgeving en maximale flexibiliteit zijn middelen om de verhuurbaarheid te vergroten. Door te investeren in de juiste look & feel creëer je meer beleving in het kantoor. Je verhuurt een totaalconcept in plaats van alleen stenen.

      

Dit kantoor is geschikt voor bedrijven en ondernemers die op zoek zijn naar net dat beetje meer; flexibiliteit & buitengewone service

Zelf kantoorruimte verhuren via Flexas.nl

Op sommige websites heb je een makelaars nodig, bij Flexas.nl niet! Wij zijn het alternatief en volledig onafhankelijk. Plaats jouw kantorenaanbod kosteloos op Flexas.nl en kom direct in contact met bedrijven die op zoek zijn naar een kantoorruimte. De bezichtiging en onderhandeling met de potentiële huurders doe je zelf. Flexas.nl organiseert voor jou de bezichtiging en staat je tijdens het gehele traject bij. De huurvoorwaarden bespreek je direct met de huurder. Alleen na een succesvolle bemiddeling met huurovereenkomst rekenen wij eenmalig 10% van de jaarhuur. Verhuur direct jouw kantoorruimte.