Virtuele tour - De beleving telt!

Virtuele tour op flexas.com

Flexas Media komt met virtuele tour

Sinds de lancering van Flexas Media krijgen we veel vragen over de toegevoegde waarde van een goede objectpagina voor een kantoorruimte. Bij Flexas.com zien we dat goede objectpagina's meer conversie genereren en daarmee meer potentièle huurders voor je kantoorruimte. Om verhuurders hierbij te helpen hebben wij Flexas Media opgericht. Dit keer gaan we nader in op de virtuele tour, ook wel 360 graden tour genoemd. De kansen die dit mediaplatform biedt om je kantoorruimte te promoten zijn namelijk ongeëvenaard en bijzonder aantrekkelijk voor veel verhuurders.

Een 360 graden tour van je kantoorruimte

De 360 graden tour biedt een werkelijk unieke kans om potentiële huurders zicht virtueel te laten verplaatsen in uw kantoor. Met de telefoon, tablet of desktop kunnen zij echt rondkijken in de kantoorruimte. Hoe werkt het? Op alle devices zie je een "foto" van de ruimte, wanneer je hier op klikt begint de beleving. Op de tablet of smartphone lijkt het alsof je daadwerkelijk in het kantoor bent en je camera aan hebt staan. Je kan ronddraaien met je telefoon en door de gehele kantoorruimte kijken. Op je desktop doe je dit met de muis, aangezien het lastig is om een rondje te draaien met je beeldscherm.

Heb je een casco kantoorruimte? Maak dan gebruik van onze styleswitch voor een prachtige beleving!

Er is namelijk nog een speciale optie waar je voor kunt kiezen. Heb je bijvoorbeeld een kaal, casco en/of ongemeubileerde kantoorruimte, zoals op de foto hieronder.

Dan kun je kiezen voor het gebruik van de Styleswitch. Hiermee is het mogelijk om de kantoorruimte in te richten, strakker te maken en opnieuw in te delen. Dankzij de styleswitch kun je geïnteresseerden kennis laten maken met de mogelijkheden van de ruimte en een voorproefje geven van de toekomst.

Bovendien bespaar je een renovatie investering die mogelijk niet volledig naar wens van de potentiële huurder is. Het komt namelijk voor dat er een nieuwe huurder in pas gerenoveerd pand komt en toch iets anders wil. Op de foto hieronder kan je het effect van de styleswitch zelf ervaren. Dit is dezelfde kantoorruimte als op de bovenstaande foto, maar dan digitaal ingericht.

Als je interesse hebt in onze virtuele tour kun je dat aangeven bij één van onze kantoorruimte specialisten via 020 - 820 87 58.